ValóVilág

Jerzy a tizenkettedik Villalakó

rtl.hurtl.hu

2010. december 7. 15:07

Egy olyan fordulat állt elő a Villában, amilyen még soha nem történt a ValóVilág történetében! Soron kívül költözött be a Villába a tegnapi Szépfiú, Jerzy.

A tegnapi beszavazó showban három Szépfiú közül Gombi költözhetett be, de a beérkezett szavazatokkal kapcsolatban olyan nem várt részletek derültek ki, amelyek átértelmezték a kiesett Szépfiúk helyzetét. Tudniillik a Szépfiúk beszavazóshowja alatt a szavazatok összesítésekor kiderült, hogy Gombira tömegesen érkeztek szavazatok, de csak néhány telefonszámról. Csakhogy a mi rendszerünk, nemcsak a beérkező szavazatokat, hanem az egyedi hívószámokat is listázza, így amellett, hogy ki hány szavazatott kapott, az is látszott, hogy az adott jelöltre hány néző szavazott. Ez alapján megállapítható, hogy Jerzy valójában több mint kétszer annyi nézőt állított maga mellé, mint Gombi.

Hasonló eset a ValóVilág történetében még nem fordult elő, azonban a ValóVilág 4 történetét a nézők alakítják, ezért az RTL Klub úgy döntött, hogy enged a nézői többség akaratának, és Jerzy tizenkettedikként beköltözött a Villába.

De nézzük mi történt a Villában tegnap és hogyan fogadták Gombit a Villalakók:

Nincsen december hatodika Mikulás csomag nélkül, így a Villalakóknak sem kellett nélkülözniük a meglepetést. Laci személyében ugyanis őket is meglátogatta a Mikulás. Volt, aki a kedvenc hangszerét kapta, volt, aki virgácsot. A legjobban talán Alekosz hatódott meg, akit olyasvalamivel ajándékozott meg a Télapó, amire már nagyon vágyott. A "csizmájában" kora reggel egy levelet talált, amit egy ismeretlen rajongó írt. A szívhez szóló levél mellé pedig egy bugyit is csatolt.

A Villa hétköznapjaihoz nemcsak a folytonos bulizás, hanem a munka is éppúgy hozzátartozik, de Lacin és Gigin kívül azonban senki sem takarít. Gigi megelégelte, hogy mindent ő csinál, ezért őszinteségi körre hívta ki lakótársait, ahol mindenkinek elmondhatja, mit gondol róluk.

Előtte azonban Zsófival és Szandikával karöltve krampuszruhát öltöttek és a rossz krampuszokhoz méltón merényletsorozatot hajtottak végre a Villában. Laci, a nagy harcos természetesen azonnal megértette, hogy a Villa veszélyes csatatérré változott, ahol csak a legerősebbek maradhatnak életben. Fegyvert keresett, és kiállt a lányok ellen. A csata láttán Olivér, majd Éva is kedvet kapott egy kis aljaskodáshoz, és nekiálltak tönkretenni riválisaik személyes holmiját.

A frissen kitakarított lakást ennél jobban szétverni és összekoszolni nem nagyon lehetett. Enyhítő körülmény, hogy maga Gigi és László is jeleskedett a rombolásban.

Gigi őszinteségi játéka ennek ellenére nem maradt el. A szabály egyszerű volt: a Villalakóknak őszintén kellett elmondaniuk, hogy mit gondolnak egymásról. A legkeményebben talán Olivér és Szandika fogalmazott, a legtöbb dicséretet pedig László kapta. A legdurvább Béci volt, ő kerek-perec Szandika szemébe vágta, hogy mit gondol a hozzá hasonló szájú lányokról.

Tegnap este új Villalakó költözött a Villába Gombi személyében. A Villalakók sokféleképpen reagáltak társaik érkezésére, de ilyen tömény ellenszenvben még nem volt része senkinek, mint Gombinak. Villatársai egy kicsit sem fogadták barátságosan, sőt, Szandika, ha tehette volna, kizárja a szaunába.

Szerdán azonban beköltözik melléjük a tizenharmadik is, mégpedig a Bombanők kategóriájából! Mostantól lehet rájuk szavazni!

Így tudsz szavazni a Bombanőkre!

December nyolcadikán kiderül, hogy Kata, Zsuzsi és Adrienn közül ki költözhet be a Villába!


A ValóVilág 4. tizenegyedik beszavazóhow-jára december nyolcadikán este kerül sor.

Szerdán a Bombanők küzdenek meg a nézők kegyeiért, aki a legtöbb szavazatot kapja, csomagolhatja a bőröndjét és hamarosan kinyílik előtte a Villa-ajtó.

A Bombanők:



Kata

Kata azért szeretne bekerülni a Villába, mert imád szerepelni és szeretne ismert lenni.

Így lehet szavazni rá:

Az SMS szám 1780 – ide a KATA nevet kell küldeni SMS-ben (az SMS díja 95 Ft ÁFA-val).
A hívható szám 06-91-33-13-63, itt a 1-es kódot kell megadni (a hívás díja 95 Ft ÁFA-val).
(Ügyfélszolgálat: 06-1-3714820)


Zsuzsi

Zsuzsi szeretné megmutatni, hogy nem él unalmas életet.

Így lehet szavazni rá:

Az SMS szám 1780 – ide a ZSUZSI nevet kell küldeni SMS-ben (az SMS díja 95 Ft ÁFA-val).
A hívható szám 06-91-33-13-63, itt a 2-es kódot kell megadni (a hívás díja 95 Ft ÁFA-val).
(Ügyfélszolgálat: 06-1-3714820)



Adrienn

Így lehet szavazni rá:

Az SMS szám 1780 – ide az ADRIENN nevet kell küldeni SMS-ben (az SMS díja 95 Ft ÁFA-val).
A hívható szám 06-91-33-13-63, itt a 3-as kódot kell megadni (a hívás díja 95 Ft ÁFA-val).
(Ügyfélszolgálat: 06-1-3714820
#ValóVilág#jerzy

Címlapról ajánljuk