ValóVilág

Lilu: A kisfiam miatt 100 évig akarok élni!

rtl.hurtl.hu

2010. november 26. 9:40

A szőke, fehér bőrű Lilu elővigyázatos, ha az egészségéről van szó, legutóbb az arcáról vetetett le egy anyajegyet.

A ValóVilág műsorvezetőjének nagyon világos, érzékeny bőre van, ezért rendszeresen jár szűrésekre. Az még nem egyértelmű, hogy kisfia az ő bőrtónusát örökölte-e, vagy a papa kakaószínét, de Lilu Dávid egészségére is nagyon figyel.

– Nem megyek napra, mert féltem a bőröm, ezért ha egy melegebb helyre utazunk nyaralni, nagy kalapokat veszek fel és magas faktorszámú krémmel védekezem a káros sugarak ellen. Régóta járok szűrésekre, három-négyhavonta megnézetem az anyajegyeimet, már négyet távolítottak el a testemről. Mióta Dávid megszületett, még jobban vigyázok. Mivel szeretnék az élete minden mozzanatánál jelen lenni, látni az esküvőjét és ismerni az unokáimat, abszolút az egészség lett az első a férjemnek és nekem is – mondta Lilu az RTLKlub.hu-nak. A műsorvezető azt is hozzátette, hogy a férjét, Lacit a legnehezebb rávenni az orvosi vizsgálatokra, ezért addig szokta nyaggatni, amíg bele nem egyezik, hogy időpontot kérjen neki, és elkísérje a rendelőbe.

Lilu legutóbb az arcáról, a szeme alól vetetett le egy anyajegyet, ami gyermeke születése óta rengeteg gondot okozott neki, ugyanis a kis Dávid Ruben állandóan belekapott.

– Régóta zavart az arcomon lévő anyajegy, de mindig féltem attól, hogy ha levetetem, csúnya heg marad utána. Ám a kisfiam sokat piszkálta, mindig belekapott a kis ujjaival, sőt, le akarta szedni az arcomról. Ezért döntöttem úgy, hogy felkeresem Dr. Brandl Beatrixot, aki már több évtizedes gyakorlattal rendelkezik az arc bőrén található jó- és rosszindulatú elváltozások eltávolításában. Nem bántam meg, hogy belevágtam a műtétbe, nem is látszik semmi az anyajegy helyén – mondta mosolyogva Lilu, aki szeretné, ha az emberek jobban odafigyelnének az egészségükre és gyakrabban járnának orvosi ellenőrzésekre.

A műsorvezető még a ValóVilág indulása előtt elvégeztette a műtétet, a sebhely pedig bő két hét alatt eltűnt, így Lilu teljes pompájában állhat képernyő elé hétköznap esténként, az RTL Klub
on!
#ValóVilág#műtét#lilu#anyajegy

Címlapról ajánljuk