ValóVilág

Olivér lett a befutó a Vagányok közül

rtl.hurtl.hu

2010. november 23. 13:34

Újabb lakóval bővült a ValóVilág Villa: az Okostojások és a Törtetők után ma este egy igazi vagány srác, Olivér is Villalakó lett.

Lilu és Balázs a nézők köszöntése után szurkálódás helyett ma este megdicsérték egymást. A kedves párbeszédet Balázs azzal zárta le, hogy felkonferálta a Vagány srácokat: Garfieldet, Balázst és Olivért.

Természetesen a bemutatkozó film végén a két műsorvezető nem feledkezett meg a Villa celeblakóiról sem, akik már harmadik napja nyűvik luxus "börtönük" berendezését és egymás idegeit.

Közülük Benkő ismét hozta a formáját, hiszen megkörnyékezte Bea asszonykiverve ezzel a biztosítékot Győzikénél. Laci betyár sem tétlenkedett, önmagából "kivetkőzve" ment a jacuzziba Voksán Virággal.

Lilu és Balázs ezután felkonferálta a Vagányokat: Balázst, Garfieldot és Olivért. A srácok közül Olivér igazi szókimondónak bizonyult a stúdióban, simán beszólt Balázsnak és Garfieldnak. Arra a kérdésre, hogy miért szeretnének beköltözni a Villába, Balázs őszintén csak annyit mondott: nem akar otthon lenni, Olivér pedig rehabnak tekintené a Villát.

A celebek után a Vagányok kortesbeszéde következett.

A műsorvezetők ezután megkérdezték a Villalakó sztárokat, hogy kit választanának a Vagányok közül. Bea asszony Garfieldra, Laci betyár Balázsra, Tóth Gabi igazi rockerként Garfieldra, VIVA Eszter és Voksán Virág pedig Olivérre szavazott. A nézők viszont úgy döntöttek, hogy Olivér költözzön be a Villába!

A ValóVilág negyedik beszavazóshow-jára november 24-én este kerül sor, holnap a Testvérek küzdenek meg a nézők kegyeiért.

Így szavaszhatsz a Testvérekre:

István-Gábor

István azért akar a Villába költözni, mert addig sem kell dolgozni, Gábor azonban csak egy kis újdonságra, levegőváltozásra vágyik…
Az SMS szám 1780 – ide az ISTVÁN-GÁBOR nevet kell küldeni SMS-ben (az SMS díja 95 Ft ÁFA-val).
A hívható szám 06-91-33-13-63, itt a 1-es kódot kell megadni (a hívás díja 95 Ft ÁFA-val).
(Ügyfélszolgálat: 06-1-3714820)


Gigi-Béci

Gigi szerint jó bulinak tűnik a Villa, a végén a főnyeremény is csalogató, Béci azonban a főnyeremény miatt akar beköltözni és hajtja a versengési láz.
Az SMS szám 1780 – ide a GIGI-BÉCI nevet kell küldeni SMS-ben (az SMS díja 95 Ft ÁFA-val).
A hívható szám 06-91-33-13-63, itt a 2-es kódot kell megadni (a hívás díja 95 Ft ÁFA-val).
(Ügyfélszolgálat: 06-1-3714820)


Norbi-Gergő

Norbi azért menne be a Villába, mert unalmassá, monotonná váltak a napjai, és ez a műsor felpezsdíthetné az életét. Gergő pedig azért választaná a ValóVilág Villáját, mert egy jó bulinak tartja a műsort.
Az SMS szám 1780 – ide a NORBI-GERGŐ nevet kell küldeni SMS-ben (az SMS díja 95 Ft ÁFA-val).
A hívható szám 06-91-33-13-63, itt a 3-as kódot kell megadni (a hívás díja 95 Ft ÁFA-val).
(Ügyfélszolgálat: 06-1-3714820)
#ValóVilág#rtl#RTL Klub#celebek

Címlapról ajánljuk