ValóVilág

Sztriptíz és vita a Villában

rtl.hurtl.hu

2010. november 21. 18:55

Légy naprakész, kíváncsi vagy, hogy telt az első napjuk a celeb Villalakóknak, mivel szórakoztatják magukat luxus börtönükben?

Kivel alszik Benkő Dániel?

A ValóVilág negyedik szériájának első estéjén a nézőknek szavazniuk kellett a www.valovilag.hu
oldalon, hogy "Ki ugorjon bele a jeges medencébe az első feladatért?", az adás végén a nézők többsége Benkő Dánielre voksolt, aki azonnal bele is merült a hideg vízbe. Kihúzta a feladatot, amin az állt, hogy a lányok közül valakinek vele kell aludnia a szaunában. Vajon ki vállalta Benkővel az édeskettest?

Dalolnak a celebek


Virág tiszteletére egy dallal kellett készülniük a celeb Villalakóknak. A karmester szerepét Tóth Gabi kapta, mint a villa legszexisebb dalos pacsirtája. A dalt acapella stílusban kellett betanítania, hogy hogyan sikerült, és mennyire voltak aktívak benne a celeb villalakók, az hétfő este kiderül!

Vetkőzés a Villában?!

Villanyoltás után Gáspár Bea, Tóth Gabi és VIVA Eszti megmutatta bájait, vagyis a fiúk ezt szerették volna, ám a lányok nem adták olyan könnyen magukat. A Moszkvából hazatérő Virágnak azonban teljesen másképp adták elő a fiúk az esti történéseket, így érkezése után neki, is villantania kellett volna. Hogy mennyire volt merész Virág erotikus tánca és a lányok, mit alkottak előző este az a hétfői adásból kiderül…
#ValóVilág#rtl#RTL Klub#előzetes#celebek

Címlapról ajánljuk