ValóVilág

Botrány a ValóVilág körül!

rtl.hurtl.hu

2010. november 9. 12:10

Az egyik jelentkező biztosan nem költözhet be a Villába, de nem azért, amiért ő gondolja…


Felröppent a hír, miszerint a ValóVilág egyik jelentkezőjével az RTL Klub szerződést bontott, mert csatlakozott egy közösségi oldalhoz. Dubay Adrienn – aki már feltűnt az RTL Klub Kísértés című műsorában - valóban nem lesz ott a beszavazóshow-kon, de ennek semmi köze az internethez és szerződésbontás sem történt.

- Egy fontos újítás lesz a ValóVilág negyedik szériájában – mondta el Rubin Kristóf kreatív főszerkesztő. – Ezúttal egy nagy, közös mesében gondolkodunk, és kategóriák lesznek, például bombázók, okostojások, rosszfiúk. A mesékben is vannak tipikus szereplők.

Az is kiderült, hogy Adrienn nem azért marad ki a reality show-ból, mert fent van egy közösségi oldalon. Az a kategória, amelyben ő szerepelt volna, egyszerűen megszűnt.

- Rengetegen jelentkeztek a műsorba, az alkotók pedig igyekeznek a lehető legérdekesebb csapatot összeállítani. Többen kerültek képbe, mint ahányan eljuthatnak a beszavazásig – nyilatkozta Rubin Kristóf. - A jelentkezőket tájékoztattuk arról, hogy még az sem kerül be automatikusan a beszavazóshow-kba, aki bejut az utolsó fordulóba. Ez Adrienn szerződésében is egyértelműen benne van, ő pedig aláírta. Tőle nem azért búcsúztunk el, mert megszegte a szerződést, hanem azért, mert máshogy állítottuk össze a beszavavzóshow-k jelöltjeinek listáját.

A kreatív producer azt is furcsállja, hogy a modell kifejtette: ő bizony nem költözik egy fedél alá Benkő Dániellel és Győzikével…

- A két úriemberrel lehet, hogy nem könnyű együtt élni, de Adriennek nem kellett volna velük együtt költöznie. Először celebek szerepelnek majd a ValóVilágban, később civilek, és soha nem használják majd közösen a Villát.
#ValóVilág#botrány#modell#rubin kristóf

Címlapról ajánljuk