ValóVilág

Való Világ 1.

rtl.hurtl.hu

2010. október 28. 10:45

A Való Világ minden idők egyik legsikeresebb műsorának bizonyult. Az RTL Klubon eddig három szériát láthattak a nézők, és hamarosan startol a negyedik!


A csatorna az első reality show-t 2002 őszén indította hódító útjára, a ValóVilág 1. 2002 decemberéig tartott. A második széria versenyzői 2003 januárjától 2003 május végéig harcoltak, a harmadik VV pedig 2003 decemberében kezdődött és 2004 júniusában fejeződött be.

A Való Világ első szériájának szereplői:

Ági
Györgyi
Hajni
Niki
Nóri
Leslie
Lorenzo
Majka
Oki
Szabolcs

A győztes: Szabolcs

A szereplők egy beszavazó-show keretén belül kerültek a játékba. Ezután összezárva élték mindennapjaikat, különféle feladatokat teljesítettek, majd rendszeres időközönként szavaztak arról, hogy kit látnának szívesen a villa falain kívül. A végső döntést a nézők hozták: egy nagyszabású élő műsorban dőlt el, kire szavaztak a legkevesebben: neki kellett távoznia az „Utca” ajtón. A játék legvégén is a közönség döntötte el, kié legyen a fődíj, a szerencsés igen komoly nyereményt kapott: autó, ház, egy éven keresztül havi egymillió forint és mesés utazások.
A Való Világ harmadik szériájában az előzőektől eltérően egy párt is beszavazhattak a nézők, illetve volt egy olyan opció is, hogy valaki „bevásárolhatta” magát a villába, utóbbi Jenny volt.

A Való Világ szereplői számos kalandot és drámát éltek át a luxusbörtönben. Valószínűleg sokan emlékeznek a bent kialakult kapcsolatokra, szerelmi csatározáskora. Ágica és Leo szappanoperája még akkor is tartott, amikor a műsor már régen véget ért, macska-egér játékukat hosszú ideig figyelemmel kísérhettük. Aztán ott volt Nóri és Leslie románca is.

Az egykori villalakók közül többen is megvalósították álmaikat. Van, aki lemezt vagy könyvet adott ki, akad, aki újságíróként folytatja pályafutását és a három széria szereplői közül többen a képernyőről köszönnek vissza - többek között Ágica, Anett, Marcsi, Majka, Leo.

Negyven kamera, kétszáz ember, több kilométernyi kábel és több tonna élelmiszer. Míg a VV1-ben száz napot, a VV2-ben 150-et töltöttek bezárva a lakók. A Való Világ hármat 160 napra tervezték.

A VV1, VV2, VV3 során összesen egy teljes évet töltöttek a villa falain belül a játékosok. Ez idő alatt összesen huszonötezer kilencven perces kazettára rögzítették a benti eseményeket. Az éve alatt egy kisebb falu élelmezésére elegendő ellátmány érkezett a Villába. Háromezer doboz joghurtot, 1500 liter tejet, 2500 csomag felvágottat, 250 kiló csirkemellet, ötszáz kiló paradicsomot evett meg Laci, Majka, Ágica vagy épp Miló. Szomjuk csillapítására négyezer liter rostos üdítőt, és ugyanennyi vizet ittak meg.
Az elsőben a bélszínroló, a másodikban a pizza, a harmadikban a főzelék és a zöldség volt a nyerő.
#ValóVilág#RTL Klub#rtl#Karrier#ágica#játékos#való világ#szabolcs#laci#reality show

Címlapról ajánljuk