Válótársak

Nézd vissza a sorozatfinálé legjobb pillanatait!

rtl.hurtl.hu

2018. február 8. 11:46

Véget ért a Válótársak, méghozzá nem is akárhogy!

Fenruár 8-án, csütörtökön véget ért a Válótársak 3. évada, és egyben a sorozat is. Lássuk kivel mi történt!
 

Zsófi két férfi között vívódott az egész évadban: Péter és Bálint között. Mivel ők ketten testvérek, ez bonyolította a helyzetet, de végül Zsófi elárulta Bálintnak, hogyan döntött. Bálintnak nem volt őszinte a mosolya, olyannyira nem, hogy nem is mosolygott. Itt kiderül, mire jutott a családanya!
 

Szonja és Joci útjai külön váltak, ráadásul elég durván: Szonja bejelentette, hogy új udvarlójával, Jorgosszal Görögországba költöznek, és viszik magukkal a kicsiket is. Nem csoda, hogy Joci teljesen ledöbbent, és még a könnyei is eleredtek... A megható jelenetet itt találjátok.
 

Dávid és Tamara aláírták a válási papírokat, ami egy kicsit szíven ütötte Dávidot. Miután Bálinttal felelevenítették a régi szép emlékeket, Dávid egy étterembe vitte Tamarát, hogy beszélgessenek még egy jót. Ez annyira jól sikerült, hogy gyorsan egymásnak is estek - ennek pedig Aranka is tanúja volt, aki végleg összetört...
 

Mivel Aranka úgy érezte, hogy Dávid nélkül nincs értelme az életnek, megpróbált öngyilkos lenni, de Dávid szerencsére még időben megmentette.
 

És hogy mi lett a sorozat legvége? Íme:


Köszönjük, hogy velünk tartottatok!

#Válótársak#gubás gabi#stohl andrás#balsai móni#scherer péter#földes eszter#lengyel tamás#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk