Vállalati hírek

Pápai Joci is az RTL-nél folytatja

rtl.hurtl.hu

2023. december 23. 9:06

Újabb műsorvezetővel bővül az RTL-csapata, Majka mellett Pápai Joci is az RTL-nél folytatja televíziós karrierjét. Az énekes-műsorvezető 2024 második felétől lesz látható az RTL képernyőjén. 

Ennél nagyobb lendületet nem is vehettünk volna év végén, hiszen egyszerre két új műsorvezetővel is bővült az RTL-csapata. Pápai Joci újdonság lesz a nézők számára, de biztos vagyok a sikerében. Minden műsorkészítő kollégám nevében mondhatom, hogy izgalmas évnek nézünk elébe!

 – mondta Kolosi Péter, az RTL tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese.

„Petike, képzeld, az Öcskösöd is az RTL csapatát fogja erősíteni! Nem fogsz tudni lerázni, mivel együtt folytatjuk itt is az utunkat, drága testvérem! Sok kihívás, kaland, izgalom vár ránk, amit a jövőben az RTL biztosít számunkra!” – írta Pápai Joci a közösségi média oldalán Majka tegnapi bejelentésére is utalva.  

Pápai Joci zenei előadóként kezdte karrierjét, a nagyközönség először a Megasztárban találkozhatott vele. 2017-ben ő képviselte Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon, ahol 8. helyezést ért el. Két évvel később ugyancsak ő képviselte Magyarországot a tel-avivi Eurovíziós Dalfesztiválon. Zenei karrierje mellett hosszú ideje műsorvezetőként is dolgozik. Majkával mind zenészként, mind pedig műsorvezetőként számtalan alkalommal dolgoztak már közösen.    

Nyitókép: Pápai Joci / Instagram

#Vállalati hírek#pápai joci#rtl#vállalati#ma#kolosi péter

Címlapról ajánljuk