Bombaerős névsorral indul a Nyerő Páros az RTL-enNem akármilyen formában tér vissza a világ egyik legnépszerűbb túlélőshowja, a Survivor, 2023. október 2-től visszatér a Nyerő Páros.
Vállalati hírek

Bombaerős névsorral indul a Nyerő Páros az RTL-en

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 15. 9:30

2023. október 2-től hétköznap esténként újabb nyolc híresség bizonyíthatja, mekkora párjával az összhang, és ki az, akinek a szerelme mindent túlél és méltó a Nyerő Páros trófeára. A műsorvezető Sebestyén Balázs és lelkes segítője, Kabát Péter a jól megszokott humor mellett izgalommal, drámával, feszültséggel és elképesztő feladatokkal várja a nézőket. Érdemes azonban tovább maradni a képernyő előtt, ugyanis nem akármilyen formában tér vissza a világ egyik legnépszerűbb túlélőshow-ja, a Survivor, melynek új évadában a Generációk harcát követhetjük végig, közvetlenül a Nyerő Páros után. 

A közönségkedvenc sztárpárshow (gyártó: Solaz Media Produkciós Kft.) vadonatúj, hetedik évadában ismét nyolc híresség költözik be a megújult villába és küzd meg a Nyerő Páros címért.  

Vastag Csaba nevét egy ország ismeri: a Fonogram-díjas énekes volt az X-Faktor történetének legelső aranyérmese. Párja Domján Evelin, pontosabban Vastagné Domján Evelin.  


Versenybe száll Voksán Virág, egykori modell, playmate, aki 17 éve lemezlovas. Párja a mindig sportos és kimért Valentényi László generálkivitelező. Több mint kilenc éve alkotnak egy párt, ez idő alatt pedig két gyermekük is született: Vivi és Beni.  

A győzelemre hajt Balogh Eleni, modell, szépségkirálynő. Párja Soós Dávid labdarúgó, jelenleg a REAC igazolt játékosa.  

Széki Attila, vagy ahogyan mindenki ismeri: Curtis. Magyarország egyik legsikeresebb rappere, a The Voice coacha, korábbi labdarúgó. Párja Barnai Judit, egykori válogatott kosárlabdázó, aki profi pályafutása során megfordult a Vasasban, Újbudán, Győrben, és Curtis legnagyobb bánatára az FTC-ben is.  

Harcba száll Bálint Antónia hitelszakértő, egykori szépségkirálynő és műsorvezető, párjával Bársony Farkassal, aki jogászként tevékenykedik.  

Henry Kettner vlogger, tartalomkészítő, a közösségi oldalak egyik legkedveltebb és legmegosztóbb figurája barátnőjével Kiss Rebekával küzd majd a győzelemért.  

Varga Miklós, vagy ahogyan az ország ismeri Joe, az Éjjel-Nappal Budapest rosszfiújaként vált országosan ismertté, jelenleg a Survivor műsorvezetője. Párja Hrovatin Csenge. Csenge és Joe egy forgatáson ismerkedtek meg, a kezdeti barátságból pedig szerelem szövődött.  

Boráros Gábor profi MMA-harcos. Habitusáról sokat elárul, hogy húsz győzelméből tizenhármat kiütéssel nyert meg, döntetlen mérkőzéseinek száma pedig mindössze egy. Párja Jákli Mónika influencer. Mónika és Gábor több mint 11 éve vannak együtt, viszont ez a 11 év egyáltalán nem nevezhető csendesnek.  

A Nyerő Párosban a győzelem titka ugyanaz, mint a jó párkapcsolaté: csak az nyerhet, aki jól ismeri párját, bízik a döntéseiben, jól veszi az akadályokat és éppen olyan ügyesen igazodik el a szerelem útvesztőiben, mint a bravúros feladatokban.  

 A párok nemcsak magukért, hanem egymás ellen is játszanak, ugyanis bizonyos feladatokban lehetőségük lesz akadályozni, hátráltatni az ellenfelet. Emellett a szerelmeseknek a villában is ügyesen kell taktikázniuk, hiszen mindannyiuk számára a cél az, hogy ők álljanak ott az utolsó szimpátia-szavazáson, ők kapják a többi pártól a legtöbb voksot, és övék legyen a Nyerő Páros trófea.  

Ugyanakkor nemcsak a szerelmesek mérkőznek meg október 2-tól hétköznap esténként az RTL-en, hanem a generációk is összecsapnak, visszatér ugyanis a világ egyik legkeményebb túlélőshowja, a Survivor - Generációk harca (gyártó: Paprika Scripted Kft.).  


Az idei évad a Fülöp-szigetekre kalauzol és még izgalmasabb fordulatokat ígér; ugyanis három törzsben, korosztályok szerinti leosztásban zajlik a civilek harca: a Buhawi törzsben a huszonévesek, a Kargatan törzsben a harmincasok, míg a Jarakay törzsben a veteránok csapnak össze. A műsort pedig Varga Miklós, azaz Joe vezeti majd. A kihívások, a körülmények még keményebbek lesznek, a feszültség a tetőfokára hág, amint próbára teszik fizikai és mentális tűrőképességüket, hogy elnyerjék a Túlélő címet és a 20 millió forintos fődíjat. A végén csak egy maradhat!

Mindkét műsor epizódjai visszanézhetők majd az RTL+ felületén.

 

https://www.instagram.com/nyeroparosofficial/

 

A Survivor hivatalos oldalai:

#Vállalati hírek#sebestyén balázs#Survivor#generációk harca#kabát péter#Nyerő Páros#varga miklós#vastag csaba#domján evelin#Balogh Eleni#soós dávid#valentényi lászló#voksán virág#széki attila#barnai judit#bársony farkas#bálint antónia#henry kettner#kiss rebeka#hrovatin csenge#jákli mónika#boráros gábor

Címlapról ajánljuk