Az RTL női vezetői a legbefolyásosabb médiaszereplők köztIdén is Vidus Gabriella lett a legbefolyásosabb női médiaszereplő, Grósz Judit a 7. lett a Forbes listáján
Vállalati hírek

Az RTL női vezetői a legbefolyásosabb médiaszereplők közt

rtl.hurtl.hu

2023. március 8. 12:28

Idén is Vidus Gabriella lett a legbefolyásosabb női médiaszereplő, Grósz Judit a 7. lett a Forbes listáján 

-Ismét elkészítette a hazai üzleti és kulturális élet, valamint a média legbefolyásosabb női szereplőinek listáját a Forbes. A média kategória első helyezettje 2023-ban is Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója, a reklámszövetség alelnöke lett.Vidus Gabriella 9. éve, a lista indulása óta vezeti ezt a rangsort.

Grósz Judit digitális területekért felelős vezérigazgató-helyettes, új szereplőként a magazin női listáján, 7. lett ugyanebben a kategóriában.

“Megtisztelő ismét a Forbes listáján szerepelni. Köszönöm a magazin szerkesztőinek és a zsűrinek a szavazatokat, és gratulálok Grósz Judit kollégámnak! Nagyon büszke vagyok, hogy az RTL-t immár ketten képviseljük a listán. Fontos visszaigazolás ez a teljes vállalat számára arról az értékteremtő és innovatív munkáról, amivel nap, mint nap biztosítjuk közönségünknek a sokszínű szórakoztatást és a független híreket minden platformunkon.” – mondta Vidus Gabriella, az RTL vezérigazgatója.

Az RTL vezetősége gratulál a lista minden szereplőjének! 

#Vállalati hírek#vállalati

Címlapról ajánljuk