Vállalati hírek

Visszatér az RTL képernyőjére a Bátrak földje

rtl.hurtl.hu

2023. január 13. 10:13

Január 23-tól új műsorrend várja hétköznap délutánonként a nézőket az RTL-en. A telenovellák és a drámák rajongói, valamint a bűnügyi vígjátéksorozatok kedvelői is megtalálják majd a számításaikat, egymás után lesz látható A sors játéka, Az örökség ára, az Everwood, Az újonc, valamint a Bátrak földje.

Újra látható lesz az RTL-en a nagysikerű sorozat, a Bátrak földje. Hétköznap délutánonként 16:40-től egy szerelmi négyszög történetét követjük nyomon: egy bárókisasszony, egy hű szolgálólány, és két rivális férfi küzdelmét az igaz szerelemért. A romantikus történet 1865-ben játszódik, amikor a rang és a származás ereje még legyőzhetetlennek tűnt. Ám a szívnek már akkor sem lehetett parancsolni, így a Bátrak földje szereplői a hazugságok, az intrikák, de még akár életek kockáztatása árán is készek mindent megtenni a boldogságért, a sikerért és a happy endért.

A telenovellák szerelmeseinek azonban érdemes már déltől a képernyőre tapadni: először A sors játéka című török filmsorozatban izgulhatunk Adáért, hogy vajon vissza tudja-e szerezni hűtlen férjét, Rüzgart. A sors játékát 13:10-től a szintén török filmsorozat, Az örökség ára követi, melyben az árván maradt kis Yusuf megpróbáltatásait követhetjük nyomon, ahogy nénikéje, Seher póbálja megakadályozni mostohaapját, Yamant, hogy a férfi önmagához hasonló, könyörtelen embert neveljen belőle, hogy méltó örököse lehessen családjának, a Kırımlık vagyonának.  

A drámai török vizek után egy látszólag nyugodtabb amerikai kisvárosba, Everwoodba látogatunk, ahol megismerhetjük a világszerte elismert manhattani agysebész, Andrew Brown (Treat Williams) és családjának történetét. A férfi teljesen felszámolja városi életét, amikor váratlanul meghal a felesége. Feladja a karrierjét, és két gyermekével, a 15 éves Ephrammal és a hétéves Deliával a coloradói Everwoodba költözik, abba a kis lélekszámú kisvárosba, amelyről feleségével mindig is álmodtak. Ám a váltással járó kulturális sokk csak tovább rontja apa és fia kapcsolatát, ráadásul Dr. Harold Abbott, a helyi orvos sem hagyja szó nélkül, hogy riválisa akadt, aki minden józan ésszel szembemenve, még pénzt sem kér a munkájáért.

Minden hétköznap 15:30-tól már a nyomozásé lesz a főszerep, érkezik ugyanis egy humorban bővelkedő bűnügyi sorozat, Az újonc. Az újrakezdés soha nem könnyű, különösen egy olyan kisvárosi fickó számára, mint John Nolan (a Castle című sorozatból is ismert Nathan Fillion), aki egy sorsfordító esemény után 45 évesen határozza el, hogy beteljesíti az álmát, és rendőrnek áll Los Angelesben. Felettesei kétkedve fogadják a rendőrség legidősebb újoncát, akiben jobbára csak a megtestesült életközepi válságot látják. Ha Nolan nem tudja tartani a tempót fiatalabb kollégáival és a bűnözőkkel, azzal életeket kockáztat, beleértve a sajátját is. Ha viszont képes lesz előnyére fordítani élettapasztalatát, eltökéltségét és humorérzékét, akkor még sikert is arathat élete új fejezetében.

Az RTL csatornáján hétköznap délutánonként mindenki megtalálja a maga kedvencét.

#Vállalati hírek#műsor#sorozat#telenovella#Bátrak földje#everwood#az újonc#A sors játéka#Az örökség ára

Címlapról ajánljuk