Vállalati hírek

Ünnepi filmek garmadája várja a nézőket az RTL csatornáin

rtl.hurtl.hu

2022. december 20. 9:05

A sikeres napi és heti saját gyártású tartalom mellett számos ünnepi tematikájú családi vígjáték várja a család apraját és nagyját, de azok is megtalálják majd a számításaikat, akik inkább kiszakadnának az ünnepi kavalkádból. 

Karácsonykor az ünnepi és a családi filmeké a főszerep az RTL-en 

Olyan filmekre kucorodhat össze a kanapéra a család az ünnepi sütemények fölött, mint a tavalyi év magyar sikerfilme, a Nagykarácsony olyan színészekkel, mint Ötvös András, Scherer Péter, Pokorny Lia vagy Szabó Kimmel Tamás, a Rossz anyák karácsonya Mila Kunis, Kristen Bell és Kathryn Hahn hármasával, a Nász-ajánlat Sandra Bullock és Ryan Reynolds főszereplésével vagy a Kisasszonyok Greta Gerwig rendezésében és Saoirse Ronan, Emma Watson, Florence Pugh, Timothée Chalamet főszereplésével. A család kisebb tagjait napközben csupa móka várja, együtt kalandozhatnak Will Ferrellel a Mi a manóban, Vince Vaughn-nal a Télbratyóban, az elveszett fiúkkal a Pán Péterben, vagy épp különleges a delfinnel, Winterrel a Delfines kaland 1. és 2. részében.  

A filmek mellett sorozatokkal is találkozhatunk majd: december 24-én különleges karácsonyi epizóddal jelentkezik A mi kis falunk.Csupa furcsaság várható a faluban. Kati (Udvaros Dorottya) wellnessezni indul, így először hagyja magára otthon Lacit (Bánki Gergely) és Károlyt (Csuja Imre). Piroska (Zsurzs Kati) próbálja lefoglalni magát, miután kiderül, hogy az unokái idén nem vele töltik az ünnepet. Bogi (Mészáros Piroska) és a pajkaréti kocsmárosék viszont Pajkaszegen készülnek ünnepelni, és a faluba tart még jó pár vendég, köztük Erikáék (Lovas Rozi és Lengyel Tamás), akik már gőzerővel készülnek a karácsonyra.

December 27-én pedig elindul a Drága örökösök – A visszatérés. Az RTL sikersorozata vadonatúj történettel visszatér a képernyőre, Tibi (Lengyel Ferenc), Mónika (Járó Zsuzsanna), Kata (Horváth Sisa Anna), Kristóf (Kovács Lehel) és Tomika (Mohai Tamás) ismét hatalmas kihívás előtt állnak.  


Az ünnepekre egy igazi filmsorozat-klasszikussal készül a Film+

24-én, 25-én illetve 26-án a délutáni órákban Frodóval kalandozhatunk a Megyéből, Völgyzubolyon át egészen a Végzet Hegyéig a Gyűrűk Ura-trilógiában, esténként pedig olyan filmek segítik a kikapcsolódást, mint a Jumanji - A következő szint, az Aquaman és a Tarzan legendája. Aki pedig inkább valami félelmetesebb élményre vágyna, azt december 25-én és 27-én az amerikai horror, az Az és az Az: Második fejezet várja.  


A megújult RTL KETTŐ műsorán a már megszokott napi sorozatok mellett filmek terén sem lesz hiány, láthatjuk például a Téli mesét Colin Farrell, Jennifer Brown Findlay, Will Smith és Russell Crowe főszereplésével, Rachel McAdams és Ryan Gosling karaktereinek románcát a Szerelmünk lapjaiban, és a Fogadom című romantikus filmet is Channing Tatummal.  

A Cool csatornáján a magyarok kedvenc királynéjával, Sisivel tölthetjük az ünnepeket, esténként pedig a Harry Potter és a bölcsek köve, a Harry Potter és a Tűz Serlege és a Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) filmek miatt érdemes a csatornát választani.  

A megújult RTL HÁROM műsorán a karácsonyt olyan filmek köszöntik, mint a Hab Kerekes Vica főszereplésével, a Michael Douglas, Robert De Niro, Morgan Freeman és Kevin Kline alakításával készült Last Vegas vagy a Drakulics Elvtárs Nagy Zsolttal, Nagy Ervinnel, Borbély Alexandrával és Walters Lilivel a főszerepekben. A hónap utolsó napjaiban a legkisebbek örülhetnek, ugyanis délutánonként négy napon keresztül a Nagyon vadon-filmekkel kedveskedik nekik a csatorna.  

A családi látogatások és ünnepi előkészületek közepette jól esik néha megpihenni, a megújult RTL+ streaming felületén pedig számos tartalom áll rendelkezésünkre. 

A karácsonyi időszakban olyan ünnepi tematikájú filmek válnak elérhetővé a platformon, mint a Nagykarácsony, a Ki a Télapó? és a Zoey rendkívüli karácsonya. Emellett, ha eddig nem került rá sor, érdemes elmerülni, a csak a RTL+ felületén elérhető, saját gyártású és külföldi sorozatokban, mint A Király, A Nagy Fehér Főnök, a Mocro Maffia, a Fekete tulipán, vagy a Faking Hitler, de a karácsonyi hangulattól megfáradókat is olyan nem ünnepi tematikájú sikerfilmek várják, mint a Vadlovak, a Seveled, a Drakulics elvtárs, a Pesti balhé, a Dirty Dancing, a Step Up filmsorozat, a Tini nindzsa teknőcök, vagy az Alkonyat - Hajnalhasadás első és második része.  

#Vállalati hírek#karácsony#2022#Filmek#sorozatok#A mi kis falunk#drága örökösök - a visszatérés#harry potter#tarzan#jumanji#Nagykarácsony#az#Kisasszonyok#Rossz anyák karácsonya#aquaman#téli mese#szerelmünk lapjai#A Király#A Nagy Fehér Főnök

Címlapról ajánljuk