Vállalati hírek

Ördög Nóra és Stohl András is visszatér az RTL képernyőjére

rtl.hurtl.hu

2022. október 12. 10:10

25 évvel ezelőtt indult az RTL magyarországi története. Egy két részes, exkluzív sorozatban, igazi tévés legendákkal emlékezünk vissza az elmúlt negyed századra. Jelenlegi és egykori képernyős sztárok avatnak be régi kulisszatitkokba, de a nézők betekintést nyerhetnek legújabb történelmünk mögé is. 

A különleges adásokban együtt nosztalgiázhatunk többek között Erős Antóniával, Szellő Istvánnal, Barabás Évivel, Sebestyén Balázzsal, Istenes Bencével, Liluval, Friderikusz Sándorral, korábbi képernyőseinkkel, például Batiz Andrással, Ördög Nórával, Stohl Andrással, Jáksó Lászlóval, Erdélyi Mónikával, Kovács „Kokó” Istvánnal, legendás sorozataink emblematikus szereplőivel, mint például Fodor Zsókával, Csuja Imrével, Gálvölgyi Jánossal vagy akár Németh Kristóffal, de újra felidézhetünk közös emlékeket az X-Faktor egykori és jelenlegi mentoraival, A Konyhafőnök zsűrijével, Gáspár Győzikével és családjával is.

Ördög Nóra és Stohl András is visszatér az RTL képernyőjére
Fotó: RTL Sajtóklub

Velük együtt, olyan legendás műsorokra emlékezünk vissza, mint például a Híradó első adása, az első Fókusz, a Reggeli hajnala, a Való Világ kezdete, az X-Faktor, a Csillag születik, a Barátok közt, a Mónika Show, majd a Balázs Show, a Győzike Show, a Celeb vagyok, ments ki innen!, A Konyhafőnök és még rengeteg közös, sikeres emlék!  

Ördög Nóra és Stohl András is visszatér az RTL képernyőjére
Fotó: RTL Sajtóklub

Az RTL Sztori – 25 év 2 részben, október 23-án és október 30-án, 20:30-kor az RTL műsorán. Van miről mesélnünk!

Nyitókép: RTL Sajtóklub

#Vállalati hírek#rtl25#stohl andrás#ördög nóra#Balázs#sztori#Csillag születik#mónika show

Címlapról ajánljuk