Vállalati hírek

Ismét megújult az rtl.hu

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 15. 11:03

Tavaly decemberben újjászületett az rtl.hu, azóta az RTL-es műsor- és hírvideók mellett friss írott híreket és egyre több nagyobb lélegzetvételű olvasnivalót, saját videós tartalmat is kínálunk, reményeink szerint olvasóink és nézőink megelégedésére. Kilenc hónap elteltével most újra megújul az oldal, ezúttal külsejében.

A váltás oka, hogy – mint arról korábban beszámoltunk – az RTL Klub 25 éves születésnapja alkalmából a magyar RTL csatlakozik anyavállalatunk, az RTL Group egységes európai arculatához.

E folyamat első lépcsője videós hírportálunk, az rtl.hu megújítása, ami elsősorban új logót, új brandszíneket, és egy egyedi, RTL United nevű betűtípust jelent.

Az új külső videós hírportálunk tartalmát nem érinti, ugyanazzal a csapattal, szakmaisággal és odaadással dolgozunk tovább, mint eddig.

Rövidesen megújul az rtl.hu mobilapplikációja is, ahol nemcsak híreinket és videónkat érhetik el egy gombnyomással, de a közeljövőben több új funkcióval bővül majd, többek között itt szavazhat majd a közönség az élő műsorok, az X-Faktor és a Való Világ versenyzőire. A korábban erre a célra használt RTL24 applikáció felhasználói a legújabb frissítéssel megkapják az új alkalmazást, ha a szoftveráruházukban engedélyezték az automatikus frissítést. Az applikációt a Google Playből itt, az Apple App Store-ból pedig itt lehet letölteni. 

Az RTL tévécsatornái és egyéb digitális platformjai a következő hónapokban kapják meg új külsejüket. Reméljük, tetszeni fog!

 

#Vállalati hírek#rtl.hu#megújulás#rtl

Címlapról ajánljuk