Vállalati hírek

Júniusban felejthetetlen műsorokkal és újabb dokumentumsorozatokkal bővült a digitális kínálat

rtl.hurtl.hu

2022. július 28. 11:19

Számtalan közönségkedvenc tért vissza és új History Play tartalmak színesítik az RTL Most+ repertoárját.

Június 1-jétől igazi csemegével bővült az RTL Magyarország streaming platformja. A Felejthetetlen nevű mappában olyan régi klasszikusokat nézhetnek újra az érdeklődők, mint a Csillag születik korábbi évadai, a Mónika Show, Győzike Show és a Balázs Show, de az első résztől kapcsolódhat be bárki minden idők egyik legsikeresebb sorozatába, ugyanis visszatér a Barátok közt is.

Aki pedig lemaradt volna a televíziós sugárzásról, itt pótolhatja a Házasodna a gazda, A tanár és a Szélhámos plébános, valamint a Mestercukrász és a Fantasy Island – Az álmok szigetének epizódjait is.

A megszokott színes tartalmi kínálat mellett tényfeltáró, ismeretterjesztő, dokudráma és prémium dokumentumsorozatokból is válogathatnak a felhasználók a History Play mappában, mely újabb 2 nagy címmel is bővült az elmúlt hónapban. A Titkos náci támaszpontok 2. évadában megismerhetik a nézők a II. világháború kirobbanása előtti időszakot a németek szemüvegén keresztül, valamint a Harmadik Birodalom bukása után fennmaradt építmények titkait és általuk a nácik gondolkodásmódját is. Míg a Legendás harcosok 1. évada bemutatja az emberiség történetének leghalálosabb, leggonoszabb és legsikeresebb harcosait. Spártaiak, vikingek, szamurájok és még sokan mások: a sorozat bemutatja a csatatereken elért legnagyobb eredményeiket, a seregeik irányítását, a briliáns stratégiákat és az egyedi harci stílusokat, amelyek lehetővé tették számukra, hogy elsöprő erővel győzzék le ellenségeiket.

Az www.rtl.hu továbbra is szép eredményeket hozott: júniusban 9,5 millió oldalletöltést generáltak a felhasználók, ami napi átlagban egy kicsivel több, mint 316 ezer oldallátogatást jelent, miközben naponta átlagosan 177 ezer egyedi felhasználó látogatta meg a weboldalt. Az itt található rövid videós tartalmakat pedig összesen 3,5 millió alkalommal indították el az oldalra látogató felhasználók.*

A legkedveltebb műsorok az RTL Most-on:

1. Éjjel-Nappal Budapest

2. A konyhafőnök

3. Showder Klub

4. Híradó

5. A mi kis falunk

A legtöbbször elindított tartalmak az RTL Most+-on:

1. Éjjel-Nappal Budapest

2. A konyhafőnök

3. A mi kis falunk

4. Barátok közt

5. Showder Klub

Forrás: Gemius Prism, 4+, total videoview, RTL Most / RTL Most+ web+app, 2022.06.01. és 2022.06.30. között (2022.07.20-án lekért adatok alapján)

*Forrás: e.Gemius, RTL.hu, total VV, total Page View, napi átlag Page View és napi átlag Real User, 15+, web,Belföld, 2022.06.01. és 2022.06.30. között (2022.07.20-án lekért adatok alapján).

 

Címlapról ajánljuk