Vállalati hírek

Áprilisban a focin és a tényfeltáró műsorokon volt a hangsúly digitálisan

rtl.hurtl.hu

2022. május 26. 17:24

Áprilisban tovább bővült az RTL Most+ kínálata a History Play mappának, valamint az UEFA mérkőzéseinek köszönhetően.

A megszokott színes tartalmi kínálat mellett tényfeltáró, ismeretterjesztő, dokudráma és prémium dokumentum műsorokból is válogathatnak a felhasználók a History Play mappában. Emellett, a közönségkedvenc tartalmak között szerepeltek áprilisban is az UEFA Európa Liga és Konferencia Liga mérkőzései is. A teljes adásokat, illetve az összefoglalókat és a magazinműsorokat is az alábbi linken nézhetik vissza az RTL Most+ felületre regisztrált érdeklődők:

https://www.rtlmost.hu/rtl_most/uefa-uel-and-uecl-rtl-most-f_925

Exkluzív tartalomként pedig az Apatigris 1. és 2. évadának epizódjait is láthatták az előfizetők az RTL Most+ platformon.

Április 14-től elérhetővé vált számos népszerű animációs mese is ukrán nyelven az RTL Most felületén. A szomszédban dúló háború elől az országba érkező menekült gyerekekre és családtagjaikra gondolva, a Nickelodeonnal együttműködve, olyan sorozatok váltak ukrán nyelven is elérhetővé, mint a Mancs Őrjárat, a Tini nindzsa teknőcök, az Avatar és a SpongyaBob Kockanadrág.

A pár hónapja megújult www.rtl.hu népszerűsége sem csökkent: az év negyedik hónapjában összesen 7 millió oldalletöltést generáltak a felhasználók, ami napi átlagban egy kicsivel több, mint 233 ezer oldallátogatást jelent, miközben naponta átlagosan 124 ezer egyedi felhasználó látogatta meg a weboldalt áprilisban. Az itt található rövid videós tartalmakat pedig összesen majd 3,5 millió alkalommal indították el az oldalra látogató felhasználók.*

A legkedveltebb műsorok az RTL Most-on:

1. Éjjel-Nappal Budapest

2. Keresztanyu

3. Hotel Margaret

4. A mi kis falunk

5. Szerelem van a levegőben

A legtöbbször elindított tartalmak az RTL Most+-on:

1. Keresztanyu

2. Hotel Margaret

3. Éjjel Nappal Budapest

4. A mi kis falunk

5. A séf meg a többiek

Forrás: Gemius Prism, 4+, total videoview, RTL Most / RTL Most+ web+app, , 2022.04.01. és 2022.04.30. között (2022.05.25-án lekért adatok alapján)

*Forrás: e.Gemius, RTL.hu, total VV, total Page View, napi átlag Page View és napi átlag Real User, 4+, web,Belföld, 2022.04.01. és 2022.04.30. között (2022.05.25-án lekért adatok alapján).

 

Címlapról ajánljuk