Vállalati hírek

Dobogós helyen a Cool

rtl.hurtl.hu

2022. február 16. 16:02

A csatorna második hete a fő kereskedelmi célcsoport harmadik legnézettebbje.

A Cápák között továbbra is megállíthatatlan: a vasárnap esti epizód ezúttal 19,8 százalékos lineáris SHR-t ért el a fő célcsoportban. A kiváló eredmény egyúttal az éves nézettségi toplista 9. helyére repítette az üzleti showműsor legutóbbi részét. Ha már toplista: a heti top10-ben hét RTL-es műsor - a Cápák között, a Keresztanyu epizódjai és a vasárnap esti RTL Híradó – kapott helyet.

A hétköznap esténként élőben jelentkező Fókusz 16,8 %-os lineáris SHR-rel nyerte saját idősávját. Az infotainment magazin az online térben is nagyon szépen teljesít: a múlt héten közel 200 ezer videóindítást (VV) generáltak a műsorhoz kapcsolódó videók, és az elmúlt hét legnézettebb online tartalmát – a "piros ruhás" szépségkirálynővel készült riportot – is a Fókusz szállította (71 ezer VV).

5,1 %-os lineáris közönségaránnyal az elmúlt héten is a Cool volt a harmadik legnézettebb csatorna, illetve a legnézettebb kábelcsatorna a 18-49 évesek körében. A csatorna legnépszerűbb tartalma egyébként a kedd esti A mi kis falunk epizód volt, 11,3%-os lineáris SHR-rel.

Az RTL Most közel egymillió videóindítást generált a múlt héten: a platform három legnézettebb tartalma a Keresztanyu, a Hotel Margaret és az Éjjel-nappal Budapest volt.

Forrás: Nielsen Közönségmérés, 18-49, live+aslive+vendég; lineáris shr% (a Nielsen „Other” csatornacsoportja nélkül kalkulált közönségarány), 2022.06. hét, Gemius Prism, rtlmost web+app, RTL.hu total videoview, (2022. 02. 14-én lekért adatok alapján)

Címlapról ajánljuk