Vállalati hírek

Idén már 23 millió órát töltöttek a felhasználók az RTL Most-on!

rtl.hurtl.hu

2021. december 17. 10:39

Az RTL Magyarország digitális platformjának népszerűsége töretlen. 2021. december közepéig már 23 millió órát töltöttek a felhasználók a felület tartalmainak megtekintésével.  

A platformra az összesen regisztráltak közül idén eddig 1.35 millióan léptek be és néztek tartalmakat. A felhasználók átlagosan 62 percet töltenek naponta az RTL Most felületén.

A tartalmak tekintetében a felhasználók több, mint fele a sorozatokat keresi, valamint nagy az érdeklődés a reality, a hírek, a showműsorok, talkshowk és egyéb jellegű tartalmak iránt is. A megtekintések (video view-vv) alapján a Top 10 legnézettebb tartalom az RTL Magyarország saját gyártású műsoraiból került ki.  Ezek együtt több, mint 43 millió megtekintést értek el. A legnépszerűbb tartalmak közül a Való Világ epizódjait több mint 7 milliószor, a Keresztanyu részeit pedig több mint 6 milliószor tekintették meg.

Az RTL Magyarország streaming szolgáltatása – www.rtlmost.hu - egyedülálló szórakozást nyújt az érdeklődőknek. Az RTL Most tartalmait regisztráció után érhetik el a felhasználók. Idén december közepéig 829.000 új regisztrációt fogadott az oldal. A felületen sorozatok, showműsorok, és a csak itt elérhető, műsorokhoz kapcsolódó extra tartalmak láthatók, valamint a platform lehetőséget biztosít további prémium tartalmak elérésére az RTL Most+ felületen, amelyhez az aktiváló kódot a szerződött tévé-szolgáltatón keresztül, extra költség nélkül igényelheti az arra jogosult előfizető.

Forrás: 2021.01.01. -  2021.12.13. DKT-gemius, gemius Prism, RTL

 

Címlapról ajánljuk