Vállalati hírek

Elképesztő eredményeket hoztak a digitális platformok novemberben

rtl.hurtl.hu

2021. december 17. 11:37

A szeptember végén elstartolt jubileumi X-Faktor népszerűsége megkérdőjelezhetetlen az online térben is: a műsor longform videóit az RTL Most-on és az RTL Most+-on novemberben összesen 926 ezer alkalommal indították el a felhasználók, míg a rövid videós tartalmak több mint 2.7 millió videóindítást generáltak. A showműsor kísérőműsora, az X-Stage is nagy sikernek örvend a rajongók körében: az egyik legnépszerűbb tiktokker, Lady Szomjas vezette műsor epizódjait 35 ezer alkalommal indították el az érdeklődők.

Emellett, november 15-én elindult a Konyhafőnök VIP legújabb évada is és a sztárokat ezúttal sem kíméli Fördős Zé, Sárközi Ákos és Rácz Jenő. A feszültségekben és kihívásokban, de vicces pillanatokban is bővelkedő évad eddigi longform adásait a gasztronómia szerelmesei 556 ezer alkalommal indították el, míg a shortform videók 388 ezer videóindítást generáltak a novemberi hónapban.

Ha foci, akkor keresd a „+” jelet!

Továbbra is elérhetőek az UEFA Európa Liga és Európa Konferencia Liga mérkőzései  az RTL Most+-on. Az oldal látogatói a magazin műsorokat és a mérkőzéseket is visszanézhetik, ha azonban épp nem lenne ideje valakinek ezekre, akkor az összefoglalók adhatnak képet az egyes mérkőzések főbb történéseiről:

https://www.rtlmost.hu/rtlhu_rtl_most/uefa-uel-and-uecl-rtl-most-f_925

Sisi – Országos premier

December 17-től Magyarországon elsőként, pár nappal a németországi premiert követően az RTL Most+-on látható majd a hatrészes Sisi, Erzsébet királyné, azaz Sisi életéről szóló vadonatúj történelmi sorozat.

A legendás magyar királyné szenvedélyes, rendkívüli életét feldolgozó történet majdnem hét évtizeddel a Romy Schneider főszereplésével készült klasszikus filmtrilógia után, teljesen új megközelítésben, modern feldolgozásban kerül közönség elé az RTL Most+ jóvoltából. A Dominique Devenport és Jannik Schümann főszereplésével készült sorozat őszintén és hitelesen mutatja be a szépséges osztrák császárné és magyar királyné életét, méghozzá Sisi legfőbb bizalmasai szemszögéből. Az olykor merész, a szexualitásra is nagy hangsúlyt fektető, ugyanakkor ízlésesen és igényesen tálalt történet jóvoltából a nézők betekintést kaphatnak a lenyűgöző uralkodói létbe, és egy sokrétű, elbűvölő királynét ismerhetnek meg.

Bővebb információ az RTL Most+ platformról és a szolgáltatónál igényelhető kódról: https://rtl.hu/mostplusz

Az RTL Most és RTL Most+ platformokon novemberben összesen több mint 6.1 millió alkalommal indítottak el tartalmakat a fogyasztók.

A legkedveltebb műsorok az RTL Most-on:

1. Nyerő Páros

2. X-Faktor

3. Éjjel-nappal Budapest

4. A Konyhafőnök VIP

5. Szerelem van a levegőben

A legtöbbször elindított tartalmak az RTL Most+-on:

1. Nyerő Páros

2. Éjjel-Nappal Budapest

3. X-Faktor

4. Keresztanyu

5. A Konyhafőnök VIP

Forrás: Gemius Prism, 4+, total videoview, RTL Most / RTL Most+ web+app, 2021.11.01. és 2021.11.30. között (2021.12.14-én lekért adatok alapján).

 

Címlapról ajánljuk