Vállalati hírek

Az Év Legvonzóbb Munkahelyei között az RTL Magyarország

rtl.hurtl.hu

2020. november 19. 10:40

A PwC Magyarország idén 4. alkalommal végzett munkaerőpiaci preferencia felmérést, amelynek eredményei mentén tíz kategóriában adta át az Év Legvonzóbb Munkahelye díjat. Idén a Telekommunikáció és média kategóriában az RTL Magyarország is helyet kapott a TOP 3-ban.

A PwC munkaerőpiaci preferencia felmérését Magyarország mellett még tíz másik országban is elkészítette, ezzel ez Európa legnagyobb ilyen jellegű kutatása. Idén több, mint 35 000 főt és nemcsak pályakezdő fiatalokat, hanem idősebb korosztályt, 30-40-50 éveseket is megkérdeztek. Természetesen az idei felmérésben kiemelkedő helyet kapott, hogy a COVID-19 vírus hatására hogyan változott a munkavállalók elképzelése az ideális munkahelyről. A felmérésben még a munkavállalói preferenciák mellett, márkaértéket is néztek, illetve a legvonzóbb vállalati márkákat/munkahelyeket is felmérték iparáganként. Ezen eredmények összesítése alapján ítélték oda az Év Legvonzóbb Munkahelye díjat az egyes kategóriákban.

A Telekommunikációs és média kategóriában az RTL Magyarország képviseletében, Vidus Gabriella vezérigazgató vette át a díjat.

“Az RTL Magyarország valamennyi munkatársa nevében szeretnék köszönetet mondani a díjért. Számomra ez egy új mérföldkő azon az úton, amelyet öt évvel ezelőtt kezdtünk el, amikor az RTL Magyarország tudatosan és stratégiailag kezdett el befektetni a munkatársaiba, valamint a sokszínű és jövőbiztos munkakörnyezet megteremtésébe. Ez a visszajelzés azt mutatja, hogy jó úton járunk és a felmérésben részt vevő fiatal generáció tisztában van ezzel. Köszönöm minden kollégámnak és ezúttal különösen a vezetőségnek, akik tovább haladnak ezen az úton.” – mondta el Vidus Gabriella az RTL Magyarország vezérigazgatója.

A Telekommunikáció és média kategória további díjazottai: Magyar Telekom (1. hely), Vodafone Magyarország (2. hely), RTL Magyarország (3. hely). 

#Vállalati hírek#vállalati

Címlapról ajánljuk