UEFA

A Szuperkupával elindult az RTL+ UEFA Bajnokok Ligája-közvetítéssorozata, Mbappé góllal és kupagyőzelemmel debütált – VIDEÓVAL

rtl.hurtl.hu

2024. augusztus 15. 0:42

Góllal debütált új csapatában, a Real Madridban Kylian Mbappé, a franciák klasszis világbajnoka, és ezzel be is gyűjtötte első európai serlegét a királyi gárdával. A madridi csapat az Atalanta 2-0-s legyőzésével rekordot döntött, 6 győzelmével a legeredményesebb UEFA Szuperkupa-győztes csapatnak számít a kontinensen.

Az augusztus 14-i, Varsóban rendezett UEFA Szuperkupa-döntő közvetítésével megkezdődött az RTL Magyarország menetelése az UEFA Bajnokok Ligája sorozatában.

Az RTL+-on és párhuzamosan az RTL főcsatornán élőben is közvetített kupadöntőt a spanyol Real Madrid és az olasz Atalanta vívta. A nézőket az RTL megújult sportstúdiójából Haraszti Ádám műsorvezető köszöntötte Szélesi Zoltánnal, az U21-es válogatott szövetségi edzőjével és a Premier League-klubnál dolgozó Mészáros Ábel szakértővel együtt. A meccset Gundel Takács Gábor kommentálásában izgulhatták végig a rajongók.  

Az UEFA Szuperkupa-döntőjét az RTL+ előfizetői világklasszis képminőségben élvezhették, hiszen a találkozót 1080p minőségben láthatták. Ez a fajta vizuális élmény szintén előrelépést jelent a korábbi közvetítések tapasztalataihoz képest.

Az idei szezonban nem csupán az UEFA Bajnokok Ligája versenysorozat lebonyolítása változik meg gyökeresen, hanem a mérkőzések közvetítési módja is, hiszen az RTL+-nak köszönhetően a szurkolók a sorozat csaknem valamennyi mérkőzését élőben fogják tudni követni a platformon.

Az RTL+ előfizetői már az UEFA Bajnokok Ligája-selejtező ún. rájátszáskörének valamennyi meccsét élőben figyelemmel követhetik, augusztus 20-ától.    

Ez mindösszesen 192 BL-meccset jelent a szeptembertől májusig tartó szezonban, amelyek mindegyikét magyar kommentárral szurkolhatják végig a nézők. 

Ez azt jelenti, hogy mindenki maga választhatja ki, hogy adott játéknapon mely találkozót szeretné megtekinteni. Ráadásul valamennyi meccs utólag visszanézhető lesz, sőt, 

párhuzamosan akár több eszközön is lehet követni a találkozókat.  

A prémium futballélmény az RTL+ Prémium előfizetési csomagjával válik elérhetővé.

Nyitókép: UEFA/RTL

HIRDETÉS
Bővebb információ az RTL+ szolgáltatásról és előfizetésről: www.rtlplusz.hu https://rtl.hu/rtlplusz/csomagok
Focival kapcsolatos, hivatalos RTL-oldalak:
Honlap: rtl.hu/sport/uefa
Facebook: facebook.com/rtlfoci
Instagram: @rtlfoci
TikTok: @rtlhu 

#UEFA#Sport#foci#futball#európai szuperkupa#real madrid#atalanta

Címlapról ajánljuk