UEFA

Celtic-Leverkusen élőben az RTL+-on!

rtl.hurtl.hu

2021. szeptember 30. 15:30

Az UEFA Európa Liga és az UEFA Európa Konferencia Liga második játéknapján 21:00-tól öt találkozót láthattok élőben az RTL Magyarország platformjain, az RTL+-on és az RTL Most+-on; majd 23:15-től jön a forduló összefoglalója is. Nézzük meg, mit tartogatnak számunkra esti mérkőzéseink!

Az RTL+-on 21 órától a skót Celtic fogadja a német Leverkusent az UEFA Európa Liga D csoportjában. A hazaiak az első fordulóban a Real Betis vendégeként szenvedtek 4-3-as vereséget, így ők a tabella harmadik helyéről várhatják a mai összecsapást; a Leverkusen a Ferencváros elleni 2-1-es győzelmének köszönhetően megszerzett 3 pontjával pedig a második helyet foglalja el. A két csapat először találkozik egymással UEFA-eseményen. A Celtic eddig 24 alkalommal csapott össze német ellenféllel, ám ebből csak négyszer tudott győzni, 15-ször vereséget szenvedett. A Leverkusen skót csapatok közül eddig egyedül a Rangers ellen lépett pályára, méghozzá négy alkalommal. A németek tavaly a legjobb 32 között estek ki – az a Young Boys verte ki őket, akinek akkori edzője, Gerardo Seoane jelenleg a Leverkusent irányítja. Érdekesség még Jeremie Frimpong esete, aki 51 Celticben lejátszott mérkőzés után idén januárban csatlakozott a leverkuseni egyesülethez.

A Celtic Parkban rendezett csütörtöki meccsen olasz játékvezetők fújják a sípot.


Az RTL Most+ felületén 21 órától közvetített négy összecsapásról pedig az alábbiakat érdemes tudnunk:
 

S.S. Lazio - FC Lokomotiv Moszkva

A Lazio az első játéknapon Strakosha 67. perces öngóljának köszönhetően 1-0-ra kikapott a török Galatasaraytól, így jelenleg az UEFA Európa Liga E csoportjának negyedik helyét foglalja el. A Lokomotiv Moszkva a Marseille ellen lépett pályára a szeptember 16-i fordulóban, és az 1-1-es döntetlenjüknek köszönhetően a tabella 3. helyéről várja a mai összecsapást – amelyet angol játékvezetők irányítanak majd.
 

Tottenham Hotspur - NS Mura

Az UEFA Európa Konferencia Liga G csoportjában a Tottenham látja vendégül a szlovén Mura együttesét. A vendégek az első játéknapon 2-0-ás vereséget szenvedtek hazai pályán a Vitesseétől, míg a londoniak 2-2-es döntetlent játszottak a Rennes-nel. A meccsen izraeli játékvezetők bíráskodnak majd.
 

Olympique de Marseille - Galatasaray A.Ş.

Az UEFA Európa Liga E csoportjának másik találkozóján a tabella második helyezettje fogadja az elsőt a Stade Vélodrome-ban. A két csapat hivatalos UEFA-mérkőzésen még nem találkozott egymással, és mivel mindkét együttesnek igencsak fanatikus a szurkolótábora, a kiváló hangulat garantált! Az összecsapáson lengyel bírók működnek közre.
 

West Ham United FC - SK Rapid Wien

A házigazdák győztes nyitány után – az első mérkőzésen 2-0-ra győzték le a Dinamo Zagrebet – látják vendégül a 0 pontos osztrákokat, akik a Genktől elszenvedett 1-0-ás vereség után reménykednek a jobb folytatásban az UEFA Európa Liga H csoportjában. Az 54 000 fős befogadóképeségű London Stadiumban rendezett összecsapást német játékvezetők irányítják.
 

Fenerbahçe - Olympiacos és Celtic - Leverkusen UEFA Európa Liga mérkőzés csütörtökön 18:30-tól és 21:00-tól élőben az RTL+-on; majd 23:15-től következik az összefoglaló a második forduló legszebb és legizgalmasabb jeleneteivel! Illetve azt se felejtsétek el, hogy további 8 találkozót az RTL Most+-on követhettek élőben. Tartsatok velünk!


A képek forrása: uefa.com

#UEFA#rtl#RTL Klub#UEFA Európa Liga#UEFA Európa Konferencia Liga#RTL Három#RTL+#RTL Most+#celtic#Sport#leverkusen

Címlapról ajánljuk