Tudomány-Tech

Az alig ismert, de nagyon hasznos iPhone trükk, amivel nem lesz teli képernyőfotókkal a tárhely

rtl.hurtl.hu

2024. április 8. 8:58

Ha sok képernyőfotót készít iPhone-jával, akkor ez a kevesek által ismert módszer nagy ajándék lesz. 

Milliók használják a iPhone képernyőfotó funkcióját, hogy érdekességeket küldjenek el chaten barátaiknak, de az így készült képekkel gyorsan teli lehet a mobiljuk tárhelye. Ez egy iPhone felhasználót annyira dühített, hogy saját magának készített egy shortcutot, amivel gyorsan törölni tudja a képernyőfotókat, és a Redditen osztotta meg módszerét.

Ekkor derült ki számára, és több másik iPhone-használó számára a kommenekből, hogy a telefonba már alapból be van építve egy trükk, amivel egy képernyőfotót egy egyszerű módszerrel törölni lehet, hogy ne foglalja feleslegesen a helyen – vette észre a The Sun.

Amikor a képernyőfotó bélyegképe megjelenik a bal alsó sarokban, koppintson rá, majd ne küldje el azonnal, hanem koppintson a Kész gombra, és a megjelenő menüben csak ki kell választani a másolás és törlés lehetőséget. Ekkor a képernyőfotót a vágólapra másolja, és onnan egyszerűen be lehet illeszteni egy üzenetbe, és a képet nem menti el a telefon a fotókönyvtárba.

Nyitókép:Új iPhone 15-ös telefonok egy pekingi Apple-üzletben 2023. szeptember 22-én. Az Apple amerikai számítástechnikai cég ezen a napon megkezdi az az új iPhone 15-ös modellek (Plus, Pro és Pro Max) árusítását világszerte. Fotó: MTI/EPA/Mark R. Cristino

 

#Tudomány-Tech#iphone#képernyőfotó#trükk

Címlapról ajánljuk