Tudomány-Tech

Retteghet a Gmail, itt a bejelentés

rtl.hurtl.hu

2024. február 27. 5:38

A kérdés az, hogy mennyien váltanának Gmail helyett egy ilyen fiókra.

A Gmail jelenleg a legnépszerűbb levelezőrendszer közel kétmilliárd felhasználójával, de lehet, hogy a jövőben kihívója akad a Google szolgáltatásának, mivel Elon Musk be akar lépni a piacra, írja a Daily Mail.

Elon Musk saját közösségimédia-platformján, az X-en jelentette be, hogy jön az Xmail. A vállalkozó egy kérdésre válaszolva megerősítette, hogy már folyamatban van az XMail nevű szolgáltatás fejlesztése, de egyéb részleteket nem árult el.

A projekt jelenleg még korai stádiumban van, de Musk célja egy olyan platform létrehozása, amely forradalmasítaná a piacot. Az Xmail tervezett jellemzői közé tartozik a gyorsabb, biztonságosabb és hatékonyabb működés, és a nyílt forráskódú technológia használata.

Azt mondják, hogy Elon Musk az, aki megváltoztatja a világot. Veszélyes, vagy kiszámíthatatlan? Rettegni kell tőle, avagy hősként ünnepelni? Az RTL+ háromrészes dokumentumfilm-sorozatában exfeleségek, édesanyja, édesapja, barátok, munkatársak és ellenségek rántják le a leplet róla, és mesélnek el olyan részleteket az életéből, amiket eddig csak a hozzá közel állók tudhattak.

Nyitókép (illusztráció): Getty Images

#Tudomány-Tech#email#gmail#xmail#elon musk#google

Címlapról ajánljuk