Tudomány-Tech

Belemászhatnak a csótányok az emberi péniszbe? Most kiderül

rtl.hurtl.hu

2023. december 19. 15:19

Forrong az internet a virális csótányos-péniszes mém miatt. Utánajártunk az igazságnak.

Megőrjíti az internetet az az Instagramon született mém, amely szerint a csótányok bemászhatnak az emberek péniszébe, és képesek ott élni. A még régebben született, most ismét felkapott poszt egy Google-keresés képernyőképét mutatja, amely azt a választ adja a címben feltett kérdésre:

Abszolút! Ráadásul ez teljesen normálisan. Egy évben nagyjából 5-10 csótány mászik bele a péniszedbe, amíg alszol, és te nem is veszed észre.

Belemászhatnak a csótányok az emberi péniszbe? Most kiderül
Fotó: Instagram

Az nem derült még ki, hogy pontosan ki, és miért készítette el ezt a posztot, azonban számtalan felhasználó készpénznek vette az információt. Viszont a valóságban semmilyen bizonyíték nincs arra, hogy a csótányok képesek, vagy hajlandóak lennének belemászni a péniszbe.

A valóságban a csótányok nagyjából annyira igyekeznek elkerülni az embereket, mint mi őket, és eszük ágában sincs a húgyjáratunkba bújni. A csótányoknak emellett nagyobb, üregesebb élőhely kell, és a tisztálkodás is fontos számukra: ha olyan környezetben vannak, ahol csápjuk megsérül vagy nem tudják használni, tájékozódni is rosszabbul tudnak, írja a Green Matters.

Nyitókép: Getty Images

#Tudomány-Tech#csótány#pénisz#instagram#mém#internet

Címlapról ajánljuk