Tudomány-Tech

Töltött lőfegyverrel feküdt be a zseni a mágneses MRI-röntgenre, fenéken lőtte magát

rtl.hurtl.hu

2023. december 8. 20:19

Jótanács: ne legyen nálunk fegyver, amikor MRI-szkenre megyünk.

Fenéken lőtte magát egy nő az amerikai Wisconsin államban, mivel magával vitt egy lőfegyvert is az MRI-vizsgálatra, írja a Metro. Az MRI-gép erős mágneses mezeje miatt elsült a fegyver, könnyebb sérülést okozva neki.

A nemrég beadott biztosítási iratokból kiderül, hogy a nőt még helyben el tudták látni az orvosok, akik megállapították, hogy mindössze apró sérülést szerzett: a golyó fontos ereket, csontokat és ízületeket elkerülve távozott a nő fenekéből. Az egyelőre nem tiszta, hogy sikerült bevinnie a lőfegyvert a masinába, mivel azelőtt egy fémdetektoros átvizsgáláson is keresztülment, pont azért, hogy hasonló balesetek ne történhessenek.

Korábban egy hasonló esetről is beszámoltunk: ott nem fegyverrel a zsebében, hanem fémből készült szexjátékkal az ánuszában feküdt be egy férfi az MRI-masinába, amelynek eredményét egy tudósítás az „anális sínágyú” kifejezéssel írta le. Az alábbi videó egy látványos kísérlet keretei közt mutatja meg, hogy miért veszélyes fémtárgyakkal befeküdni az MRI-be:


Nyitókép: Getty Images

#Tudomány-Tech#mri#röntgen#lőfegyver#fenék#ellátás#wisconsin

Címlapról ajánljuk