Rég várt funkció érkezhet az InstagramraEzentúl nem kell majd magyarázkodnod, ha megnyitsz egy üzenetet, de nincs időd válaszolni.
Tudomány-Tech

Na végre: rég várt funkció érkezhet az Instagramra

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 29. 11:36

Ezentúl nem kell majd magyarázkodnod, ha megnyitsz egy üzenetet, de nincs időd válaszolni.

Az Instagramon jelenleg nincs olyan funkció, amely megengedné, hogy elrejtsük azt a nekünk üzenő elől, hogy láttunk-e egy üzenetet. Ez azért nem jó, mert az embernek nem mindig van ideje válaszolni minden üzenetre, de sokszor valójában nem is akarunk válaszolni ezekre az üzenetekre. Akárhogy is, konfliktus alakulhat ki emiatt, de egy új funkció ezen segíthet.

A Neowin azt írja, hogy fejlesztenek egy olyan gombót, ami kikapcsolja a „megnézve” státuszt. Ez egyébként azért is lehet kellemetlen, mert az emberek hiába állítják az állapotukat passzívra, ha elolvasnak egy üzenetet, akkor a küldő értesül róla, hogy nem is passzívak, hanem nagyon is aktívak.

A kapcsolgatható gomb lényege, hogy ha tényleg titokban szeretnék instázni úgy, hogy ne zaklassanak minket közben üzenetekkel, és nem is akarjuk, hogy sunyiban pörgetjük az oldalt, akkor erre ezentúl lesz lehetőségünk.

Nyitókép (illusztráció): Pixabay

#Tudomány-Tech#instagram#funkció#üzenet#megtekintés

Címlapról ajánljuk