Tudomány-Tech

Csúnyán kibabrált a Twitter Ron DeSantisszal, amikor bejelentette, hogy kihívja Trumpot

rtl.hurtl.hu

2023. május 25. 9:04

Musk korábban úttörőnek nevezte DeSantist, amiért a Twitter streamingplatformjára vitte a bejelentését az elnökjelölti indulásról. Kiderült, hogy inkább volt bátor, mint úttörő. 

Az Elon Musk által tulajdonolt Twitter streamingplatformján, a Spacesen jelentette be Ron De Santis, hogy indul a republikánus elnökjelöltségért és hogy elindítja a kampányát. A Trump legfőbb kihívójaként számon tartott floridai kormányzó bejelentése nem ment zökkenőmentesen, mivel a politikus közvetítése akadozott, a Spaces technikai gondjai miatt DeSantis szavaiból keveset lehetett érteni. A Guardian kiemeli: ez volt az első olyan alkalom, amikor egy ilyen szintű jelölt a közösségi médiában közvetítette (volna) a bejelentését.

Elon Musk platformját nem kevesebben mint 600 ezer felhasználó lepte el, de a közvetítés akadozott, zajos volt és sokak számára érthetetlen. Akik mobilon követték az eseményeket, annak az alkalmazás is összeomlott. A komoly hibák nem kevesebb, mint 20 percig álltak fenn, de voltak, akik fél órán keresztül semmit nem láttak és hallottak.

Musk korábban DeSantist dicsérte, amiért úttörő módon a Spacesre vitte a bejelentését, most kiderült, hogy a politikus inkább bátor volt, mint úttörő. David Sacks republikánus pénzember, aki egyébként Muskkal jó kapcsolatot ápol a történet pozitív oldalát próbálta megfogni.

Sok ember van itt, már szinte leolvadnak a szerverek, ez jó jel

– mondta Sacks.

Nyitókép: MTI/EPA/Carloine Brehman

#Tudomány-Tech#twitter#ron desantis#egyesült államok#elnökjelölt#republikánus#elon musk

Címlapról ajánljuk