Tudomány-Tech

MRI-vizsgálat közben szexelt két ember, a férfi pénisze jól láthatóan bumeránggá változott

rtl.hurtl.hu

2022. december 27. 14:13

Gyönyörű a tudomány!

Most van az évfordulója annak az 1999-es esetnek, amikor egy tudós megvizsgált egy heteroszexuális párt, akik egy MRI-gépben szexeltek. Az MRI a röntgenhez hasonlóan, de annál pontosabban képes megmutatni belülről az emberi szervezetet, így korábban sosem tapasztalt intimitással leshették a szakemberek a forró pillanatokat.

Ida Sabelist és Jupp névre hallgató pasiját egy holland tudós, Menko Victor van Andel kérte meg arra, hogy végezzék el az aktust, hogy közben tanulmányozni tudja a testüket, írja a Daily Star. Az esettanulmány végül a British Medical Journal-ben jelent meg, és az orvosi szaklap egyik legolvasottabb cikkévé vált.

A kísérlet két legfontosabb eredménye az volt, hogy kiderült: a vagina belülről nem egyenes, a pénisz pedig még ágaskodó állapotában is képes bumerángként meghajolni, hogy alkalmazkodjon a környezetéhez. Ezen felül fantasztikus képek is születek a folyamat közben.

A kísérletet később többször is megismételték több MRI-ben kamatyoló párral is. Ida később azzal hencegett el, hogy ők voltak az egyetlen páros, akiknek Viagra nélkül sikerült a mutatvány. Ő azért vett részt a kísérletben, mert feministaként fontos volt számára, hogy minél több kiderüljön arról, valójában hogyan működik a női test.

A bumerángpéniszt mutató képet nem szívesen jelenítenénk meg, de aki nagyon kíváncsi rá, itt megnézheti.

Nyitókép:  British Medical Journal

#Tudomány-Tech#Bumeráng#pénisz#holland#pár#szex#mri#kísérlet

Címlapról ajánljuk