Tudomány-Tech

Fogorvosok elmondták: látják, ha a beteg orális szexet végzett

rtl.hurtl.hu

2022. november 24. 19:22

Egyértelmű jelei vannak a szájban. 

Több fogorvos is megerősítette a közösségi oldalakon, hogy észreveszik, ha egy betegük nemrég orálisan kényeztetett valakit. Csütörtökön a Redditen jelent meg egy videó, ahol egy fogorvos a felvételt készítő nő legnagyobb megdöbbenésére közölte a kérdésére, hogy igen, látják annak nyomait a szájban.

A fogorvos mosolyogva elmagyarázta, hogy a szájpadláson, egészen pontosan a lány szájpadon található horzsolások alapján jól látszanak az orális szex nyomai, és hozzátette, hogy Valentin-nap után mindig több ilyet látnak.


Ez a kérdés korábban a TikTok-on terjedő videókban is előkerült, és a nő is azt akarta megtudni fogorvosától, hogy tényleg igaz-e az állítás. A TikTokon is több fogorvos megerősítette, hogy az orális szex jeleit bizony jól lehet látni a szájpadláson, egyikük közlése szerint „főleg, ha egy kicsit agresszívabb volt” annak végrehajtása.

Ezt megerősítette egy, a Dermatology Online Journal című orvosi szaklapban megjelent leírás is, ahol közölték, hogy „fellációval kapcsolatos petechia és purpura alakulhat ki” bárkinél, aki orális szexet végez. 

Nyitókép: Reddit/u/purple-circle

#Tudomány-Tech#fogorvos#szájpadlás#orális szex

Címlapról ajánljuk