Tudomány-Tech

Trianonért lehet bosszút állni egy új magyar lövöldözős játékban

Mohos MátéMohos Máté

2022. november 22. 14:30

Hí’ a Kötelesség 2: Betyár Warfare.

Már meg lehet nézni a Steam felületén a Revans című magyar fejlesztésű lövöldözős játék anyagait, amiben a játékos Trianonért állhat bosszút. A játék leírásában azt közli a független fejlesztő:

Elvették országod 2/3-át, s azóta is tűkön ülve várják a maradék rész halálának napját. De már megint félreismertek. Pedig csak azt teszed, amit minden normális ember tenne ebben az esetben. Úgy hívják: + REVANS +

A játékban nem lesznek második világháborús szövetségesek vagy tengelyhatalmi erők, viszont ígérnek szellemirtást, labirintusokat, hangtompítót és bajonettet. A játékban segítségül hívhatjuk őseinket is – például egy középkori lovagot, akinek parancsokat lehet adni. A játék maga egy erdélyi kastélyban játszódik, és az IGN szerint már 5-6 éve fejlesztik. Karácsonyra várható a megjelenés.

Az anyaghoz egy elég erős előzetes is készült, amiben népies hegedűzenére nyomul a játékos abban a bizonyos erdélyi várban. Grafikailag úgy tűnik, hogy a környezetet viszonylag ízlésesen renderelték, ám a karakterek ábrázolása hagy kívánnivalót maga után.

 

Nyitókép: Revans 1940 / YouTube

#Tudomány-Tech#trianon#videojáték#lövöldözés#erdély#bosszú

Címlapról ajánljuk