Tudomány-Tech

Fotó: az iroda padlóján, hálózsákban alszanak Elon Musk twitteres alkalmazottjai

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. november 2. 15:30

Úgy tűnik, az új főnök teljesen kizsigereli a nemrég megvásárolt vállalat dolgozóit: haza sem mehetnek, hogy tartani tudják az új határidőket.

Egy Twitter-alkalmazott megosztott egy képet a főnökéről, amint az hálózsákban és alvómaszkban fekszik az iroda padlóján, írja a Business Insider.

A fotó alig néhány nappal azután készült, hogy Elon Musk, a SpaceX és Tesla vezérigazgatója átvette a céget. A jelenet jól illusztrálja Elon Musk új, kemény munkakultúráját, kommentálta a fotót a BI.

A fotón Esther Crawford, a Twitter termékmenedzsment-igazgatója látható. A képet Evan Jones, a Twitter Spaces termékmenedzsere osztotta meg Twitteren New York-i idő szerint szerdán hajnali 2 óra körül.


Crawford válaszolt is a képre:

Amikor a csapatod éjjel-nappal nyomul, hogy a határidőket teljesítsd, néha ott alszol, ahol dolgozol.

Crawford kedden azt tweetelte, nagyon büszke a Twitternél végzett megfeszített munkára, hogy gyorsan sebességet váltottak, ezzel életre keltve Elon Musk új vízióját.

A Twitter dolgozói a szokásosnál jóval többet dolgoznak, mióta a céget 44 milliárd dollárért megvásároló és az igazgatótanácsot szinte azonnal kirúgó Musk teljesen új feladatokat bízott rájuk szoros határidőkkel.

A CNBC arról számolt be, hogy a Twitter vezetői azt mondták egyes munkatársaknak, hogy 12 órás műszakokban, a hét minden napján dolgozniuk kell, míg a The New York Times azt írta, hogy egyes vezetők péntek és szombat éjjel az irodában aludtak.

Nyitókép: @evanstnlyjones / Twitter

#Tudomány-Tech#infotech#twitter#elon musk

Címlapról ajánljuk