Tudomány-Tech

Íme a Mezőgazdasági LIVE: egy traktoros élőben közvetíti, ahogy a mezőn dolgozik

rtl.hurtl.hu

2022. október 20. 14:01

A Twitch felhasználásának leghasznosabb módja.

A Twitch nevű platformot leginkább videojátékok élő közvetítésére szokták használni, de ez nem jelenti azt, hogy nem lenne ott található számtalan más, kreatív tartalom is. Egy magyar felhasználó különösen zseniális témát választott.

Azt közvetíti élőben, ahogy traktorozik, mezőgazdálkodik, földet művel.

Ezen cikk írásának pillanatában épp a „Mezőgazdasági live #252 tárcsázunk !axion :)” című live megy a dantesz91 felhasználónevű srác oldalán. A 13,6 ezer követővel rendelkező felhasználó kisebb internetes sztár lett: már Instagramon és YouTube-on is gyűjti a követőket.

Csatornáján így mutatkozik be: „30 éves vagyok, a Dél-Alföldön élek és a mezőgazdaságban dolgozom. Kisebb-nagyobb megszakításokkal, de 2018-óta streamelek, komolyabban 2021-óta foglalkozom főleg mezőgazdasági munkálatok közvetítésével. Egyedül ülni egy traktorban nem túl izgalmas, így hát adta magát: ezt is streamelhetném, nem lennék "egyedül" közben, gyorsabban és vidámabban telik a munka is. Az ötlet jónak bizonyult, hiszen rövid időn belül felfigyeltek erre a tevékenységre. Rövid távú céljaim, hogy a mezőgazdasági live-ok még jobbak, és élvezhetőek legyenek.”

Arról is ír, hogy összesen hétféle traktorral szokott dolgozni. A streamert pénzzel is lehet támogatni, és eddig ezt sokan meg is tették. Sokan egy-két eurót tesznek bele a munkájába, de volt olyan is, aki 79 euróval támogatta a traktoros élőzést.

Nyitókép: dantesz91 / Twitch

#Tudomány-Tech#traktor#twitch#élő#közvetítés#stream

Címlapról ajánljuk