Tippelj és vidd el!

Dávid mindent vitt a Tippelj és vidd el! csütörtöki adásában

rtl.hurtl.hu

2023. május 18. 21:22

Az IT-s fiú nemcsak a tippelés, de az azt követő játék nyereményét, sőt a főnyereményt is hazavihette.

A Tippelj és vidd el! csütörtöki adásában elsőként Viktória játszhatott, azonban a Veszélyes ár kifogott rajta, így nyeremény nélkül távozott a stúdióból.

Őt követte a Titkos X játékban a 37 éves Mónika, aki egy hidromasszázs kádért, egy e-book olvasóért és egy szódagépért szállt versenybe. Az egyedülálló édesanyát annyira lázba hozta a sarokkád, hogy amint lehetősége adódott rá, azonnal elmerült a képzeletbeli habokban. 

Íme a videó, amiben Mónika nem bírt magával, és ruhástul vetette bele magát a fürdőkádba:


A harmadik játékos Miklós volt, akinek a Válassz kettőt! játékban azt kellett kitalálnia, hogy a SUP, a takarítógép, az étkészlet és a kerékpár közül melyik az a két termék, aminek az összértéke 176 879 forint.

Negyedikként Zsuzsi mama játszhatott, aki önkívületi állapotban volt a Tippelj és vidd el! forgatásán. 

Nehogy itt megálljon a szíved!

– figyelmeztette Istenes Bence Zsuzsát, aki teljesen felpörgött, hogy részt vehet a Cserebere játékban. A biztonsági őrként dolgozó játékosnak 30 másodperc állt rendelkezésére, hogy kipótolja a feltüntetett termékek áraiból hiányzó számokat. Zsuzsi mama végül három nyereménnyel lett gazdagabb, amitől teljes eksztázisba került.


Dávid jött, tippelt, játszott és győzött. Az IT-szektorban dolgozó férfi lelkére kötötte az otthonról szurkoló felesége, hogy egy kávéfőzőt vigyen haza a Tippelj és vidd el! forgatásáról. A srác még a játékba kerülés előtt teljesítette párja kérését, bár nem pont úgy, ahogy az eredeti elképzelés szólt.


Dávid később a Tripla X nevű játékban bizonyíthatott, aminek a végén felpattant a több mint háromszázezer forintot érő elektromos kerékpárra, és kitekert a stúdióból.


A game show csütörtöki adásában végül Dávid kerülhetett a fináléba, aki egy lebegő szigetért, egy digitális fényképezőgépért és egy hűtőszekrényért szállt versenybe. A főnyeremény megszerzéséhez mindössze 350 ezer forintot tévedhetett a három termék árának megtippelésekor.

Íme a végeredmény!

 

A Tippelj és vidd el! pénteki adásában Istenes Bence munkája veszélybe kerül, ugyanis az egyik játékos a műsorvezetői posztra pályázik. További részletek a game show következő részében 20 órától az RTL-en.

#Tippelj és vidd el!#Tippelj és vidd el#4. rész#összefoglaló#nyeremény#game show

Címlapról ajánljuk