The Voice

A döntős versenyzők felrobbantották a színpadot, Szakács Erika nyerte a The Voice-t

rtl.hurtl.hu

2023. november 18. 23:27

Kovács Harmat, Szakács Erika és Kovács Aliz a The Voice Fináléjában háromszor lépett színpadra. Produkcióikkal elkápráztatták és olykor meg is hatották a coachokat, akik nem győztek áradozni a lányok tehetségétől. A legvégén Miklósa Erika két énekese között döntöttek a nézők, és Szakács Erika nyerte meg a tehetségkutatót.

Kovács Aliz felsikoltott, amikor megpillantotta barátait


Kovács Aliz nagyon sokszor gondol a zenekarára, hiszen a The Voice élő show-i miatt nem találkozott már egy ideje velük. A Finálé előtt azonban meglátogatta őket, ami teljes mértékben feltöltötte energiával.

Kovács Aliz külvilági, füstös lebujba repítette el Curtist


Bár Kovács Aliz először nem érezte közel magához a Bánat ül a szívemen című, neki írt saját dalt, végül teljesen a szívéhez nőtt, és a coachokat is levette velük a lábukról. 

Kovács Harmat bemutatta Manuelt a családjának


Kovács Harmatnak felfoghatatlan érzés, hogy bekerült a The Voice Fináléjába, és bár tudja jól, hogy voltak nehéz napjai, úgy érzi, minden pillanat megérte. A nagy megmérettetés előtt mindent megtett, hogy feltöltődjön: a szerelmével egy állatkerti randin romantikázott, a családja pedig megismerkedett Manuellel.

„Elképesztő voltál, imádtam!” – Kovács Harmat elkápráztatta a coachokat


Trokán Nóri szerint Kovács Harmat kifejezetten jó úton indult el, hiszen Manuel hétről hétre olyan dalokat ír neki, ami teljes mértékben passzol hozzá.

Ezt a Harmatot szeretem!

– értett egyet Miklósa Erika.

„Olyan érzésem volt, mintha a nagylányom lenne” – Miklósa Erika és Szakács Erika párnacsatával eresztették ki a gőzt


Szakács Erika a legnehezebb időkben is hívhatta Miklósa Erikát, aki mindig szeretettel fordult hozzá. A Finálé előtt sem volt ez máshogy, hiszen a honvágya miatt áthívta magához a versenyzőjét, és vacsorával kedveskedett neki.

„Könny szökött a szemünkbe” – a coachok meghatódtak Szakács Erika produkciójától


Szakács Erika produkciója után a közönség alig akarta abbahagyni a tapsolást, és a coachokra is nagy hatással volt az előadás. Manuel úgy érezte, mintha egy Disney-mesefilmbe csöppent volna, Miklósa Erika pedig nem látta még ennyire boldognak a versenyzőjét.

Kovács Aliz nyerte a Nissan fődíját


Kovács Aliz alig hitt a szemének, amikor megpillantotta a nyereményautóját. El is határozta, hogy minél előbb leteszi a jogosítványt.

Szakács Erika felléphet a Szigeten, így reagált a hírre


Szakács Erikát próba közben lepték meg a Sziget munkatársai, és közölték vele a nagy hírt. 

Egyszerűen hihetetlen!

– lelkendezett a versenyző.

Kovács Aliz: Először mindenem remegett


Kovács Aliz korábban nem akart ilyen típusú műsorban szerepelni, mert volt problémája az önbizalmával, de aztán leküzdötte a félelmét.

Amikor bejutottam az élő show-ba, fel sem fogtam

– idézte fel emlékeit a 19 éves énekesnő, aki olykor kissé padlóra is került a megmérettetés alatt, de a coacha, Miklósa Erika mindig tartotta benne a lelket.

Trokán Nóri szerint egész Paksot rá lehetne kapcsolni Kovács Alizra


Kovács Aliz utolsó produkciójával elvarázsolta a coachokat.

Az az energia, ami benned van, az univerzumot felrobbantaná

– mondta Curtis, amivel Miklósa Erika is egyetértett:

Aliz tényleg egy atombomba!

Kovács Harmat könnyes vallomása: Mindig fontos volt, hogy büszkék legyenek rám


Kovács Harmat nem volt biztos magában a The Voice előválogatóján, és nem hitte volna, hogy a tehetségkutató fenekestül felforgatja majd az életét. Könnyeit törölgetve emlékezett vissza az elmúlt hónapokra.

„Büszkék lehetnek rád a szüleid” – Curtis elérzékenyült Kovács Harmat produkciójától


Trokán Nóri úgy érezte, hogy Kovács Harmat most volt a legfókuszáltabb, Manuel szerint pedig egy „érett nő bontakozott ki belőle” a színpadon.

„A legjobb döntés, amit hoztam” – Szakács Erika örökké hálás lesz Miklósa Erikának


A Fináléban Szakács Erika is felidézte útját a Fináléig. A Kiütésen utoljára lépett színpadra, és mivel akkor már az összes szék foglalt volt, kétségbeesett, de nagy kő hullott le a szívéről, amikor így is továbbjutott. Az Élő show miatt Budapestre kellett költöznie, ami először megrémisztette, de Miklósa Erika mindenben támogatta.

A coachok szerint Szakács Erika bitang hangú, babaarcú gyilkos


Szexi vagy, dögös vagy, győzzed a kopogtató fiúkat az ajtódtól elhessegetni

– mondta Miklósa Erika Szakács Erikának az utolsó produkciója után.

Téged választanálak!

– mondta Trokán Nóri, aki úgy érzi, a versenyző méltó a győzelemre.

Ő lett a 2023-as The Voice győztese


Miután kiderült, hogy Kovács Harmat a harmadik helyen végzett, Kovács Aliz és Szakács Erika került a győzelem kapujába, ám csak egyikük emelhette a magasba a The Voice trófeáját, és gazdagodhatott 36 millió forinttal.

#The Voice#rtl#összefoglaló#finálé#top3#szakács erika#kovács aliz#kovács harmat

Címlapról ajánljuk