The Voice

Nézd vissza a The Voice hatodik adásának produkcióit!

rtl.hurtl.hu

2023. október 7. 22:05

A The Voice hatodik Válogatóján tizenhárom énekes szerette volna elérni, hogy a coachok megforduljanak a székeikkel. Ha kíváncsi vagy a produkcióikra, akkor görgess lejjebb és merülj el a dalokban.

Valensky Miriam: House of the Rising Sun (The Animals)


Valensky Miriam a The Voice hatodik meghallgatásán The Animals House of the Rising Sun című dalát adta elő. Nézd meg a coachok értékelését!

Rácz Gyula: Lélekdonor (Caramel)


Rácz Gyula a The Voice hatodik meghallgatásán Caramel Lélekdonor című dalát adta elő. Nézd meg a coachok értékelését!

Ulyanna Donetskaya Blanár: I Put a Spell on You (Screaming Jay Hawkins)


Ulyanna Donetskaya Blanár a The Voice hatodik meghallgatásán a Screaming Jay Hawkins I Put a Spell on You című dalát adta elő. Nézd meg a coachok értékelését!

Horváth Balázs: Ne nézzen úgy rám (Kalmár Pál)


Horváth Balázs a The Voice hatodik meghallgatásán Kalmár Pál Ne nézzen úgy rám című dalát adta elő. Nézd meg a coachok értékelését!

Budai Krisztofer: Nagy utazás (Presser Gábor)


Budai Krisztofer a The Voice hatodik meghallgatásán Presser Gábor Nagy utazás című dalát adta elő. Nézd meg a coachok értékelését!

Horváth Ibolya: Sorskerék (Tóth Vera)


Horváth Ibolya a The Voice hatodik meghallgatásán Tóth Vera Sorskerék című dalát adta elő. Nézd meg a coachok értékelését!

Galla Miklós: Nálam jobban nem szerethet senki (Bakacsi Béla)


Galla Miklós a The Voice hatodik meghallgatásán Bakacsi Béla Nálam jobban nem szerethet senki című dalát adta elő. Nézd meg a coachok értékelését!

Orgován Dorina: Egyszer (Rúzsa Magdi)


Orgován Dorina a The Voice hatodik meghallgatásán Rúzsa Magdi Egyszer című dalát adta elő. Nézd meg a coachok értékelését!

Lakatos Norbert: Kockanadrág (Saját dal)


Lakatos Norbert a The Voice hatodik meghallgatásán a Kockanadrág című saját dalát adta elő. Nézd meg a coachok értékelését!

Horváth Imre: A csönd éve (Balázs Fecó, Keresztes Ildikó) 


Horváth Imre a The Voice ötödik meghallgatásán Balázs Fecó és Keresztes Ildikó A csönd éve című dalát adta elő. Nézd meg a coachok értékelését!

Klajbán Arlett: Killing Me Softly With His Song (Roberta Flack)


Klajbán Arlett a The Voice hatodik meghallgatásán Roberta Flack Killing Me Softly With His Song című dalát adta elő. Nézd meg a coachok értékelését!

Sárdy Tiffany: If I Ain’t Got You (Alicia Keys)


Sárdy Tiffany a The Voice hatodik meghallgatásán Alicia Keys If I Ain’t Got You című dalát adta elő. Nézd meg a coachok értékelését!

Berki Artúr: Lehetne újra február (Curtis)


Berki Artúr a The Voice hatodik meghallgatásán Curtis Lehetne újra február című dalát adta elő. Nézd meg a coachok értékelését!

#The Voice#rtl#összefoglaló#6. adás#válogató

Címlapról ajánljuk