The Voice

Nézd vissza a The Voice ötödik adásának produkcióit!

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 30. 22:14

A The Voice ötödik Válogatóján tizenhárom énekes szerette volna elérni, hogy a coachok megforduljanak a székeikkel. Ha kíváncsi vagy a produkcióikra, akkor görgess lejjebb és merülj el a dalokban.

Szappanos Kata Kíra: Wicked Game (Chris Isaak)


Szappanos Kata Kíra a The Voice ötödik meghallgatásán Chris Isaak Wicked Game című dalát adta elő. Nézd meg a coachok értékelését!

Nagy Gréta: Don't Know Why (Norah Jones)


Nagy Gréta a The Voice ötödik meghallgatásán Norah Jones Don't Know Why című dalát adta elő. Nézd meg a coachok értékelését!

Váradi Róbert Márió – Olasz: Mondd miért szeretsz Te mást (Máté Péter)


Váradi Róbert Márió a The Voice ötödik meghallgatásán Máté Péter Mondd miért szeretsz te mást című dalát adta elő. Nézd meg a coachok értékelését!

Máté Miriam Rebeka: Shallow (Lady Gaga ft. Bradley Cooper)


Máté Miriam a The Voice ötödik meghallgatásán Lady Gaga és Bradley Cooper Shallow című dalát adta elő. Nézd meg a coachok értékelését!

Istenes Bence: Éget a nap (VALMAR x Manuel)


Istenes Bence a The Voice ötödik meghallgatásán VALMAR és Manuel Éget a nap című dalát adta elő. Nézd meg, hogyan reagáltak a coachok a műsorvezető meglepetésére!

László Annamária Krisztina: Várlak (LGT) 


László Annamária Krisztina a The Voice ötödik meghallgatásán az LGT Várlak című dalát adta elő. Nézd meg a coachok értékelését!

Opera Trio: The Prayer (Andrea Bocelli, Céline Dion) 


Az Opera Trio a The Voice ötödik meghallgatásán Céline Dion és Andrea Bocelli The Prayer című dalát adta elő. Nézd meg a coachok értékelését!

Pásztor-Vancsó Viktor: Kislány a zongoránál (Koós János)


Pásztor-Vancsó Viktor a The Voice ötödik meghallgatásán Koós János Kislány a zongoránál című dalát adta elő. Nézd meg a coachok értékelését!

Tamási Laura: Fly me to the moon (Frank Sinatra)


Tamási Laura a The Voice ötödik meghallgatásán Frank Sinatra Fly me to the moon című dalát adta elő. Nézd meg a coachok értékelését!

Fülöp Denisa Larisa: Four moods (Azahriah) 


Fülöp Denisa Larisa a The Voice ötödik meghallgatásán Azahriah Four moods című dalát adta elő. Nézd meg a coachok értékelését!

Dell'Amico Romeo Alberico: In Ginocchio Da Te (Gianni Morandi)


Dell'Amico Romeo Alberico a The Voice ötödik meghallgatásán Gianni Morandi In Ginocchio Da Te dalát adta elő. Nézd meg a coachok értékelését!

Stepa Erika: Love In The Dark (Adele)


Stepa Erika a The Voice ötödik meghallgatásán Adele Love In The Dark című dalát adta elő. Nézd meg a coachok értékelését!

Virág Timóteus: Homok a szélben (Korál) 


Virág Timóteus a The Voice ötödik meghallgatásán a Korál Homok a szélben című dalát adta elő. Nézd meg a coachok értékelését!

#The Voice#rtl#összefoglaló#5. adás#válogató

Címlapról ajánljuk