The Voice

Szívszorító sorsokkal és ismerős arcokkal néztek szembe a coachok a The Voice harmadik Válogatóján

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 16. 22:07

Több olyan énekes is feltűnt a The Voice 3. Válogatóján, akikkel korábban már találkozhattunk az RTL képernyőjén. A kirobbanó tehetségek ismét heves reakciót váltottak ki a coachokból, akiknek most is meg kellett küzdeniük érzelmeikkel a megható pillanatok után.

Miklósa Erika Manuel-dalt ígért, cserébe a rapper lesz az operaénekesnő tenor párja a Traviatában


Műfajt cserélnek a The Voice coachai? A harmadik válogató előtt Manuel vizsgáztatni kezdte Miklósa Erikát, aki állta a sarat, majd mikrofont ragadva elénekelt egy részletet a Traviatából.

Miklósa Erika: El is szégyelltem magam opearaénekes létemre, hogy mit is művelek – Teran Villarel Máté Antónió fog még meglepetést okozni a The Voice-ban


Teran Villarel Máté Antónió olyan hangulatot és bulit csinált a The Voice színpadán, hogy Curtis és Miklósa Erika nem bírt a székben maradni. Végül mind a ketten kampányoltak a 19 éves ecuadori-magyar fiúért, aki nehezen ugyan, de meghozta a döntést. 

„Hangilag nem győztél meg, viszont volt egy megérzésem” – Manuel saját magát látta Lakner Robertában


A négy coach közül Curtis és Manuel nyomott gombot Lakner Roberta produkciójára. Így a lánynak közülük kellett választania. 

„Kell csinálnom egy lagzit a párommal” – Loghin Anett produkciója meghozta Curtis kedvét


A coachoknak tetszett Loghin Anett dalválasztása és népviselete, de úgy érezték, produkciója most nem volt elég a továbbjutáshoz. Trokán Nóri értékelte, hogy a 17 éves lány számára ennyire fontos a hagyományőrzés, Curtis pedig megdöbbentő kijelentést tett.

Dübörgött a rock a színpadon: Manuel megállás nélkül nyomta a gombot Deffent Györgyi hangjára


Állva bulizott Miklósa Erika, Manuel, Trokán Nóri és Curtis is a rekedtes hangú Deffent Györgyi produkciójára, a Highway to Hellre. A dal végén az énekesnő kislányai is felszaladtak a színpadra, amitől Miklósa Erika teljesen elérzékenyült. Manuel pedig elárulta, hogy Erika az édesanyjára emlékezteti.

Miklósa Erika: Nóri, azt kívánom, hogy anya légy!


Deffent Györgyi produkciója után azonnal felszaladtak hozzá kislányai. Ami ez után következett, attól a coachok is elérzékenyültek. Miklósa Erika szeretné, ha ezt az érzést Trokán Nóri is megtapasztalhatná egyszer.

Miklósa Erika örökbefogadott, halva született lányáról mesélt


A The Voice forgatásának szünetében a coachok közös szobájukban beszélgettek. Ekkor derült ki, min mentek keresztül korábban Miklósa Erikáék és az örökbefogadott kislányuk, akivel a mai napig hálásak egymásnak.

Miklósa Erika: Azért fordultam meg, mert kirázott a hideg


Lakatos Anita Patrícia remegve állt a The Voice színpadán a produkciója után. Miklósa Erika hisz a 21 éves lány tehetségében, ezért megnyomta a gombot, majd felment hozzá, hogy megnyugtassa. Bár Trokán Nóri, Manuel és Curtis nem fordultak meg, szerintük is érdemes Anitával foglalkozni és segíteni a fejlődésben. 

Sándor Aurél színpadi szaltóval ünnepelte továbbjutását


A 16 éves fiú produkciójára csak Manuel nyomott gombot. Curtis szerint társa ki fogja hozni a maximumot a versenyszerűen sportoló Sándor Aurélból. Manuel azt akarja elérni, hogy a zene fontosabb legyen az énekes számára, mint a torna. 

Balogh Benjámin valóra szeretné váltani elhunyt édesapja vágyát


Balogh Benjáminban Trokán Nóri és Manuel látta meg a lehetőséget. Curtisnek is tetszett a produkció, de nem akarta, hogy Beninek Dani Jánossal kelljen párbajozni a The Voice későbbi fordulójában. A rapper azt is elmesélte a 14 éves fiúnak, rá milyen hatással volt édesapja elvesztése. 

Sztojcsev Noémi Laura mély érzelmeket váltott ki a coachokból


Curtis szerint egy csoda volt, ahogy Sztojcsev Noémi Laura énekelt. Manuelre is nagy hatással volt a lány, akinek – a coach szerint – sikerült érzéssel elénekelnie a népdalt.

Curtis kiakadt coachtársaira: „Szégyelljétek magatokat!”


Sárközi Roland produkciója után vita alakult ki a coachok között. Miklósa Erika dühös volt magára, amiért nem hallgatott az ösztöneire. Miután senki nem fordult meg a 17 éves énekes produkciójára, nem ő volt az egyetlen coach, aki utólag már bánta a döntését.

Curtis: Leszállt egy angyal


Mind a négyen megfordultak Szakács Erika produkciójára. A 18 éves erdélyi lánynak már saját dalai is vannak a Spotify-on, annak ellenére, hogy nem ért a hangszerekhez – Manuel azonban megnyugtatta, ez nem lehet akadály, hiszen ő is hasonló helyzetben van. A kortesbeszédek után viszont Erikának sikerült meglepnie a coachokat, amikor kimondta, kit választ közülük. 

#The Voice#3. rész#válogató#meghallgatás#curtis#manuel#Trokán Nóri#miklósa erika#ma

Címlapról ajánljuk