The Voice

Nézd vissza a The Voice harmadik adásának produkcióit!

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 16. 22:08

A The Voice harmadik Válogatóján tizenegy énekes szerette volna elérni, hogy a coachok megforduljanak a székeikkel. Ha kíváncsi vagy a produkcióikra, akkor görgess lejjebb és merülj el a dalokban.

Szakács Erika: Creep (Radiohead) 


Szakács Erika a The Voice harmadik meghallgatásán a Radiohead Creep című dalát adta elő. Nézd meg a coachok értékelését!

Sárközi Roland: Könnyű álmot hozzon az éj (Charlie) 


Sárközi Roland a The Voice harmadik meghallgatásán Charlie Könnyű álmot hozzon az éj című dalát adta elő. Nézd meg a coachok értékelését!

Sztojcsev Noémi Laura: Azt gondoltam, eső esik (népdal) 


Sztojcsev Noémi Laura a The Voice harmadik meghallgatásán az Azt gondoltam, eső esik című népdalt adta elő. Nézd meg a coachok értékelését!

Balogh Benjámin: Bukott diák (Zámbó Jimmy) 


Balogh Benjámin a The Voice harmadik meghallgatásán Zámbó Jimmy Bukott diák című dalát adta elő. Nézd meg a coachok értékelését!

Sándor Aurél: 7 Years (Lukas Graham)


Sándor Aurél a The Voice harmadik meghallgatásán Lucas Graham 7 Years című dalát adta elő. Nézd meg a coachok értékelését!

Lakatos Anita Patrícia: Halo (Beyoncé) 


Lakatos Anita Patrícia a The Voice harmadik meghallgatásán Beyoncé Halo című dalát adta elő. Nézd meg a coachok értékelését!

Deffent Györgyi: Highway to Hell (AC/DC) 


Deffent Györgyi a The Voice harmadik meghallgatásán az AC/DC Highway to Hell című dalát adta elő. Nézd meg a coachok értékelését!

Loghin Anett: Réten, réten, sej a györgyfalvi réten (Népdal) 


Loghin Anett a The Voice harmadik meghallgatásán Réten, réten, sej a györgyfalvi réten című népdalt adta elő. Nézd meg a coachok értékelését!

Lakner Roberta: Nem alszom ma nálad (Saját dal) 


Lakner Roberta a The Voice harmadik meghallgatásán Nem alszom ma nálad című saját dalát adta elő. Nézd meg a coachok értékelését!

Teran Villarel Máté Antónió: La Mordidita (Ricky Martin) 


Teran Villarel Máté Antónió a The Voice harmadik meghallgatásán Ricky Martin La Mordidita dalát adta elő. Nézd meg a coachok értékelését!

#The Voice#rtl#összefoglaló#3. rész#válogató

Címlapról ajánljuk