Nézd vissza a The Voice második adásának produkcióit!A The Voice második Válogatóján tizenegy énekes szerette volna elérni, hogy a coachok megforduljanak a székeikkel.
The Voice

Nézd vissza a The Voice második adásának produkcióit!

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 9. 22:00

A The Voice második Válogatóján tizenegy énekes szerette volna elérni, hogy a coachok megforduljanak a székeikkel. Ha kíváncsi vagy a produkcióikra, akkor görgess lejjebb és merülj el a dalokban.

Kovács Aliz: Language (Tori Kelly)


Kovács Aliz a The Voice második meghallgatásán Tori Kelly Language című dalát adta elő. Nézd meg a coachok értékelését is!

Bakti György Ádám: Magamról (saját rap)


Bakti György Ádám a The Voice második meghallgatásán Magamról című saját dalát adta elő. Nézd meg a coachok értékelését is!

Mata Krisztián: Rabszolgalány (L.L. Junior)


Mata Krisztián a The Voice második meghallgatásán L.L. Junior Rabszolgalány című dalát adta elő. Nézd meg a coachok értékelését is!

Cinzia Conso: A Natural Woman (Aretha Franklin)


Cinzia Conso a The Voice második meghallgatásán Aretha Franklin A Natural Woman című dalát adta elő. Nézd meg a coachok értékelését is!

Fóris Szonja: Nobody's Perfect (Jessie J)


Fóris Szonja a The Voice második meghallgatásán Jessie J Nobody's Perfect című dalát adta elő. Nézd meg a coachok értékelését is!

Farkas Norbert: Még mindig (ByeAlex és a Slepp)


Farkas Norbert a The Voice második meghallgatásán ByeAlex és a Slepp Még mindig című dalát adta elő. Nézd meg a coachok értékelését is!

Haga Jázmin Beáta: Shoop (Salt-N-Pepa)


Haga Jázmin a The Voice második meghallgatásán Salt-N-Pepa Shoop című dalát adta elő. Nézd meg a coachok értékelését is!

Toldi Sándor: A Song For You (Donny Hathaway)


Toldi Sándor a The Voice második meghallgatásán Donny Hathaway A Song For You című dalát adta elő. Nézd meg a coachok értékelését is!

Doan Viktória: Love On The Brain (Rihanna)


Doan Viktória a The Voice második meghallgatásán Rihanna Love On The Brain című dalát adta elő. Nézd meg a coachok értékelését is!

Lénárt Zoltán: Lehetne újra február (Curtis)


Lénárt Zoltán a The Voice második meghallgatásán Curtis Lehetne újra február című dalát adta elő. Nézd meg a coachok értékelését is!

Eszes Nina: Summertime (Ella Fitzgerald ft. Louis Armstrong)


Eszes Nina a The Voice második meghallgatásán Ella Fitzgerald és Louis Armstrong Summertime című dalát adta elő. Nézd meg a coachok értékelését is!

#The Voice#rtl#2. adás#válogató#kovács aliz#bakti györgy ádám#mata krisztián#cinzia conso#fóris szonja#Farkas Norbert#haga jázmin beáta#toldi sándor#doan viktória#lénárt zoltán#eszes nina

Címlapról ajánljuk