Tehetség első látásra

Breaktáncos nagypapa, milliós fordulatok és Szabó Zsófi csábítása fűszerezte meg a Tehetség első látásra 4. adását

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 25. 21:30

Az ország legjátékosabb showműsorában ezen a héten Frohner Fecó és Józan Laci megérzései segítették civil játékostársaikat a 10 millió forintos nyeremény elérésében, ezúttal a szerencsés markú csapat nem is távozott üres kézzel.

A tehetségmutató harmadik adásában hajakrobatát, népi beatboxost, lábzsonglőrt, latin táncost, tekerő artistát, papagájidomárt, erőemelőt és a Fináléban egy breaktáncos tehetségét is láthattunk.

Józan Laci és párja, Alexa kevesebb pénzt gyűjtöttek, mint Fecó és Máté, ám ennek ellenére az utolsó körben kihúzták a csere zsetont, így 6 millió 200 ezer forintért szállhattak ringbe, hogy kitalálják, melyik tehetség lehet a valódi breaktáncos.

Alexa autóra és tartozásának törlesztésére szerette volna fordítani nyereményét, így a Fináléban már nem kockáztatott: elfogadta Istenes Bence ajánlatát és lefelezte nyereményösszegét. Ennek köszönhetően mindössze két ember közül kellett kiválasztania az igazi tehetséget, amivel haza is vitte a 3 millió 100 ezer forintot.

Nézzük most, milyen tippek és vicces pillanatok vezettek a végső találgatásig.

Az érmedobásnál ugyan Józan Laciék tippeltek jól, a kezdés lehetőségét azonnal átadták ellenfeleiknek. Fecó és Máté Szabó Zsófitól kapott segítséget az első tehetség kitalálásához, ami bizony megnehezítette a fiúk feladatát. A párosnak innia kellett volna Zsófi szavait, ehelyett annyira megbabonázta őket a műsorvezető látványa, hogy egy mondaton kívül semmit sem tudtak megjegyezni.

Én elvesztem Zsófiban.

– Fecó párja képtelen volt a játékra koncentrálni.


A következő tehetségnél Józan Laci és párja a női megérzésre bízták tippjüket. A népi beatbox ugyan nem egy hétköznapi tehetség, a gameshow játékosa mégsem félt hallgatni belső hangjára és vakmerően megjelölte a nyereményt hozó választ.


Mátéék már kevesebb sikerrel indították a második kört, ugyanis nem találták ki, hogy az előttük álló fiatal lány egy lábzsonglőr. A fiúk csalódottak voltak, de még a produkció után sem értették, milyen nyomok utaltak a tehetségre. Segítségül Istenes Bence megpróbálta levezetni nekik a jeleket.

Ne alázzál már meg.

– szólt rá Bencére Fecó.


Miután Laciék megkapták a segítséget, Alexa annyira rápörgött a nyomokra, hogy színész párja engedélyt kért rá, hogy elmondhassa véleményét.

Beleszólhatok ebbe a játékba?!

– szakította meg a fiatal anyuka ötletelését a színész.


Frohner Fecóék újult erővel vágtak bele a feladatba és ezúttal minden apró jelre figyeltek. A nyomravezető videó után habozás nélkül megjelölték a tuti tippet, így a tekerő artisták egymillió forintot hoztak nekik.


Máté és Fecó jól elhúztak az újonnan bezsebelt zsetonukkal, így Laci és Alexa nem hibázhattak. A páros átbeszélte a listán maradt lehetőségeket, azonban amikor az erőemelő tehetséghez érkeztek, Laci kizárta ezt az opciót és ki is fejtette, miért:

Túl nagyok a keblei ahhoz, hogy erőemelő legyen.


A következő tehetség megfejtéséhez szavakat kellett megtalálniuk a játékosoknak, azonban sem a műsorvezető, sem Laciék nem voltak biztosak benne, hogy Fecónak és Máténak menni fog a feladat.

Tudtok olvasni?

– pirított oda Feócéknek Józan Laci és Istenes Bence.

Bár repkedtek a poénok, végül mindkét csapat eltalálta a helyes megfejtést.


A Finálé előtti kör meghozta Fecóéknak a legnagyobb összeget és egyben a legnagyobb bukást is. Máté és segítője öt millió forinttal gyarapították vagyonukat, az örömük mégsem tartott sokáig. Józan Laci és Alexa csere zsetonja az utolsó körben megfordította az állást.


A Fináléban így Józan Laci és Alexa tippelhetett. Istenes Bence ajánlatára lefelezték nyereményüket, hogy négy ember helyett csak kettőből kelljen kiválasztaniuk, vajon melyikük a breaktáncos. A színpadon maradt tehetségek már ekkor meglepetést okoztak, azonban a produkció elvitte a show-t.

3 millió 100 ezer forinttal távoztak a Tehetség első látásra stúdiójából. A következő héten újabb két sztár segíti majd civil társaikat, hogy 10 millió forintért találják ki, ki mit tud?

#Tehetség első látásra#istenes bence#1. évad 4. adás#összefoglaló#frohner fecó#józan laci#nyeremény#tehetségek

Címlapról ajánljuk