Tehetség első látásra

Először távoztak pénz nélkül a Tehetség első látásra stúdiójából

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 18. 20:35

Az ország legjátékosabb showműsorában ezen a héten Megyeri Csilla és Lakatos Levente megérzései segítették civil játékostársaikat a 10 millió forintos nyeremény elérésében, ezúttal azonban sikertelenül.

A tehetségmutató harmadik adásában karikaművészt, szambatáncost, kóristát, hulahoppművészt, harsonást, ugrálókötelezőt, levegőakrobatát és a Fináléban egy skótdudás tehetségét is láthattunk.

Lakatos Levente és amerikai születésű társa, Márti kevesebb pénzt gyűjtöttek, mint Csilla és Ádám, így utóbbiak, 2 millió 600 ezer forintért szállhattak ringbe, hogy kitalálják, melyik tehetség lehet a valódi skótdudás. Ezzel Márti álma, hogy visszatérhessen szülőhazájába, szertefoszlott.

A Fináléban a nótát ugyan elfújta a dudás, ezzel együtt azonban a több mint 2 millió forintos nyereményt is, ugyanis Csilla és civil játékostársa – Ádám, aki zenei karrierjét szerette volna beindítani az összeggel –, nem találták el, hogy a négy felsorakozott skót népviseletű tehetség közül melyik volt az igazi, a valódi skótdudás.

Nézzük most, milyen tippek és vicces pillanatok vezettek a végső találgatásig.

Az első kört Megyeri Csilla és párja kezdték. Óriási magabiztosággal jelölték meg a szambatáncost, azonban hamar a női megérzés áldozatává váltak. A várva várt táncos helyett ugyanis egy levegőakrobata fogadta őket a színpadon.


A második körben a nyomok Leventééket is a szambatáncos felé terelték, így ellenfeleikhez hasonlóan, ők is ezt a tehetséget jelölték meg, azonban ők is csúnyán elhasaltak. Istenes Bence és Megyeri Csilláék is hamar megfejtették, hogy a jelek a vaskarikaművészre utaltak.

Ne hallgass rám, könyörgöm 

– kérte Levente Mártitól.


Az ugrálókötelező volt a következő tehetség, azonban színes ruhájával összezavarta Csillát és Ádámot. A páros merész volt, így ismét a szambatáncost jelölték meg, alapos nyomozásuk azonban ismét félrevezette őket.

Kezd kellemetlen lenni a szitu

– szomorkodott Csilla.


A játék félidejéig a párosok csak a szambatáncossal próbálkoztak, azonban ez egyiküknek sem hozott pénzt. Lakatos Leventéék ennek ellenére negyedjére is bevállalták a rizikós tippet.

A végsőkig ki kell tartani a szambatáncos mellett

– bíztatta őket Istenes Bence.


A csapatok végre fellélegezhettek, hiszen elérkezett a várva várt pillanat: ringó csípők és óriási fejdíszek kíséretében szambatáncosok lepték el a game show színpadát. Így a játékosok kihúzhatták a listáról a szambatáncost Leventéék pedig boldogan elkönyvelhették, hogy jól döntöttek. Ezt követően Csilla és Ádám is kitalálták, hogy egy harsonás lép majd fel a stúdióban, Leventéék következő köre azonban nem sikerült.


Az írónak és civil játékostársának folyamatosan meggyűlt a baja a nyomra vezető formákkal, nem volt ez másképp a Fináléhoz közeledve sem. Márti és híres segítője ismét a karikák csapdájába esett.

Beleszédülök

– Lakatos Leventét megbabonázta a hulahoppművész.


A Fináléba jutásért már mindkét pár tippelhetett, és mivel helyesen a kóristára tették a voksukat már csak a zsetonokért kellett izgulniuk.


Az utolsó kör óriási csavart tartogatott a nézők és a játékosok számára. Leventének és Mártinak ugyan minden esélyük megvolt, hogy a Fináléban megküzdhessenek az összegyűjtött milliós összegért, Csilla és Ádám viszont keresztbe húzták számításaikat, mikor zsetonukon megjelent a csere felirat. Ezzel megfosztották ellenfeleiket nyereményüktől.


A nagy öröm viszont nem tartott sokáig. Ádám vakmerően vágott bele az utolsó körbe, és még Istenes Bence segítségét is visszautasította. Így négy ember közül kellett kiválasztania, vajon melyikük lehet a skótdudás.


Most először távoztak nyeremény nélkül a Tehetség első látásra stúdiójából. A következő héten újabb két sztár segíti majd civil társaikat, hogy 10 millió forintért találják ki, ki mit tud?

#Tehetség első látásra#1. évad 3. adás#nyeremény#bukás#nulla forint#skótduda#összefoglaló

Címlapról ajánljuk