Tehetség első látásra

Istenes Bence hazavitte volna az egyik tehetséget, Hargitai Bea pedig kecsegtető ígéretet kapott a Tehetség első látásra második adásában

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 11. 20:25

A game show második adásában Hargitai Bea és Manuel segítették a civil játékosokat, hogy minél több pénzt vihessen haza valamelyikük. A milliós összegek csak úgy repkedtek, persze a legvégén csak egy valakinél landolhatott egy hét számjegyű nyeremény.

Az második adás sztársegítői a 2019-es X-Faktor felfedezettje Manuel és az Álarcos Énekes egyik nyomozója Hargitai Bea voltak.

Ebben az adásban megmutatta magát egy drótkötélbiciklis, egy gyorsöltöző, egy jojós, egy szikramágus, egy cheerleader, egy zongorista, egy freestyle görkoris és egy gumiember is.

Az első kört Manuel és párja, Piros kezdték, és bár a szikramágusra tippeltek, mégsem pattant ki egyetlen szikra sem a stúdióban.A „bűvészek” helyett ugyanis egy drótkötélbiciklis bújt meg a színfalak mögül, aki lélegzetelállító mutatványával sokkolta a közönséget.


Ezek után Levy és Bea is megizzadtak egy kicsit, mire eldöntötték, hogy mi legyen a végső tippjük. A modell az utolsó pillanatban beszélte rá játékostársát, hogy a zongoristát jelöljék meg, ami kisebb felháborodást keltett az ellenfél csapatában. Amikor szétnyíltak a falak óriási hahotázás hallatszott Manuelék pultjától, azonban – mint kiderült – a színpadon álló tehetség mindenkit félrevezett, Beáék válasza pedig helyes volt.


Ezután a jojós tehetség mutatkozott be, aki Csepregi Évát is  „magával hozta” segítségül. Miközben a műsorvezető és Beáék alig tudták visszafogni magukat, hogy ne énekeljék hangosan a mindent megfejtő dalt, addig Piros és Manuel feszülten figyeltek, hogy mit nem vettek észre.

Mi még gyerekek vagyunk

– védekezett a fiatal páros.


Bár a modell és csapattársa nagyon szépen indítottak, az ő szerencséjük is megfordult. A sok görkorira utaló nyom ellenére, Bea nem tudta elengedni az elképzelését, hogy az előtte álló tehetség egy igazi szikramágus. Természetesen, amikor kiderült, hogy a modell teljesen félrevezette magukat, Bence megragadta a lehetőséget, hogy poént csináljon a helyzetből, amin szinte mindenki nevetett, kivéve Bea:

Ne beszéljél hozzám!


Arra azonban nem készültek, hogy milyen nagy ára lesz az elhibázott tippjüknek. Hatszázezer forint ütötte Manuelék markát, akik hatalmas ujjongással és öleléssel akarták megköszönni az ingyen kapott nyereményt, a modell viszont nem osztozott versenytársai örömében.


A pénz végül meghozta Manueléknek is a szerencsét, hiszen a gyorsöltöző tehetséget sikerült eltalálniuk. A produkció után Istenes Bence ráébredt, hogy egy átöltözés ilyen könnyen és gyorsan is működhet, ezért azonnal áthívta magukhoz a Sebastiant, hogy adjon egy-két tanácsot Adélnak.

Adélnak ez két óra

– mondta poénosan.


Ezután végre elérkezett a szikramágus ideje is. Hargitai Beáéknak ez épp kapóra jött, hiszen azonnal sikerült zsebre vágniuk az egymilliós zsetont. Levy nem győzte csókolgatni segítőjét, miután kiderült, hogy ezzel a húzással át is vették a vezetést Manueléktől.


Az utolsó fordulóban mindkét csapat tippelhetett, és bár mindannyian eltalálták a helyes választ, a gumiemberek előadásától leesett az álluk.


A jó tippekért cserébe mindenki megtarthatta a maga zsetonját: így Manuelék megfelezték Beáék addig összegyűjtött nyereményét, viszont a modellnek köszönhetően Levyvel öt millió forinttal növelték a nyereményüketamivel ők kerültek be a Fináléba. Ráadásul Bea húzása láttán meglepő ígéretek hagyták el párja száját:

Én elválok!


Levy és Bea az utolsó körben is tökéletesen tippeltek, így ennek és a modell arany kezének hála, a versenyző több mint öt millió forinttal térhetett haza.


A következő adásban újabb 8 tehetség fogja megmutatni, hogy mit tud, de vajon az új párosok kitalálják, hogy ki mit tud?

#Tehetség első látásra#2. adás#istenes bence#összefoglaló#hargitai bea#manuel#tehetség#nyeremény#győztes#Bulvár

Címlapról ajánljuk