Sztárbox

Pulai Imre sarokba szorította ellenfelét, Varga Viktor farkasként küzdött, Törőcsik Dani pedig technikai KO-val győzött

rtl.hurtl.hu

2024. szeptember 15. 23:32

A Sztárbox új évadának harmadik adásában három olyan mérkőzést izgulhattak végig a nézők, amelyek végeredményét előzetesen szinte megtippelni sem lehetett. Varga Viktor a farkasok erejét hívta segítségül, Király Peti minden erőfeszítése ellenére sarokba szorult, Törőcsik Dani pedig technikai KO-val győzött.

A Sztárbox 2024-es évadának harmadik adásában először a férfi könnyűsúly kategóriájában, Dóra Béla és Varga Viktor lépett a ringbe. Nagyon vehemensen estek egymásnak, a bírónak gyakran kellett szétszednie őket, és bár olyannyira kiegyenlített volt a mérkőzés, hogy pontozás alapján döntetlen lett a párbaj, végül Varga Viktor kezét emelték a magasba az utolsó menet végén, miután a döntőbírák őt nevezték meg győztesnek a Sztárbox szabályzata alapján.

Kattints a képre, és nézd meg Varga Viktor és Dóra Béla mérkőzését!

3. adás összefoglaló

A második mérkőzésen a nehézsúly kategóriában Pulai Imre és Király Peti léptek a ringbe, hogy összemérjék erejüket. Az 56 éves olimpikon hideg türelemmel és taktikával indította a mérkőzést, Király Peti pedig hamar beszorult a sarokba. Kemény ütéseket váltottak, igaz elsősorban Pulai Imre osztotta a pofonokat, így végül Király Peti ereje elfogyott a mérkőzés végére, és az olimpikon keze lendült a magasba.

Ha kíváncsi vagy Pulai Imre és Király Peti összecsapására, kattints a képre, és nézd meg a videót!

Pulai Imre sarokba szorította ellenfelét, Varga Viktor farkashoz illő vadsággal küzdött,

Utoljára Veréb Tomi és Törőcsik Dani lépett a ringbe a férfi középsúly kategóriában. Az első pillanattól záporoztak a kimért ütések, és Törőcsik Dani olyannyira átvette az irányítást, hogy a harmadik menetben technikai KO-val megnyerte a mérkőzést. 

Kattints a képre, hogy megnézd Veréb Tomi és Törőcsik Dani izgalmas párbaját!

Nézd élőben kedvenceid Sztárbox mérkőzéseit minden vasárnap 19:30-tól az RTL+ streamingfelületén!

#Sztárbox#rtl#boksz#mérkőzés#pofon#varga viktor#Dóra Béla#pulai imre#király péter#Veréb Tomi#törőcsik dani

Címlapról ajánljuk