Sztárbox

Miller Dávid kiütéssel győzött, „Nemazalány” feladta, Noszály Sándor új ellenfelet kapott a Sztárboxban

rtl.hurtl.hu

2024. szeptember 1. 23:50

A Sztárbox új évadának első adása nagy izgalmakat tartogatott a nézők és a versenyzők számára egyaránt. A három mérkőzés három különböző forgatókönyv szerint alakult, volt kiütés, feladás és meglepetés is.

A Sztárbox új évadának első adásában Varga Ádám és Miller Dávid a férfi könnyűsúly kategóriájában csaptak össze. Ádám a Sztárbox előző évadában hívta ki egy mérkőzésre Dávidot, amit az X-Faktor műsorvezetője elfogadott. A felkészülést mindketten nagyon komolyan vették, az edzéseken tapasztalt lendületből pedig a mérkőzésen sem vettek vissza. Az ütések záporozása közben azonban Varga Ádám nem figyelt eléggé a védekezésére, amit Miller Dávid a második menetben kihasznált, és egy pontos akcióval befejezte a meccset.

Nézd meg, hogyan ütötte ki Miller Dávid Varga Ádámot!

 

A férfiak csatáját követően „Nemazalány” és Hódi Pamela a női könnyűsúly kategóriájában csaptak össze. A felkészülés egyikőjük számára sem volt egyszerű: potyogtak a könnyek, egyiküket a feladás gondolata is megkörnyékezte, de végül felszívták magukat, és nagy elánnal estek egymásnak a ringben. Az óriási fordulatszám azonban egy idő után felőrölte az énekesnőt, a negyedik menetre annyira elfogyott az ereje, hogy feladta a mérkőzést a felkészültebben bokszoló Hódi Pamela ellen. 

Kattints a képre, és nézd meg, hogyan küzdött meg egymással Hódi Pamela és „Nemazalány”!

Miller Dávid kiütéssel győzött, „Nemazalány” feladta, Noszály Sándor pedig új ellenfelet kapott a Sztárboxban

Az első estén Noszály Sándor és Pribelszki Norbert léptek utoljára a ringbe a nehézsúlyú kategóriában csaptak össze. Az egykori teniszcsillag eredetileg Henry Kettnerrel küzdött volna meg, azonban az influenszer sérülése miatt nem sokkal a gála visszalépett. Így helyette Pribelszki Norbi bizonyíthatott. Meg is tette, de Noszály Sándor még nála is jobb volt.

Kattints a képre, és nézd meg, hogyan csapott össze Noszály Sándor és Pribelszki Norbert!

Miller Dávid kiütéssel győzött, „Nemazalány” feladta, Noszály Sándor pedig új ellenfelet kapott a Sztárboxban

A látványos ütések és izgalmas összecsapások mellett a zenés szórakozás sem maradhatott el. A WELLHELLO, a Hősök és Lil Frakk léptek színpadra vadonatúj közös dalukkal.

Kattints a képre, és nézd meg az extra produkciót!

Miller Dávid kiütéssel győzött, „Nemazalány” feladta, Noszály Sándor pedig új ellenfelet kapott a Sztárboxban

#Sztárbox#rtl#miller dávid#varga ádám#nemazalány#hódi pamela#Noszály Sándor#pribelszki norbert#könnyűsúly#nehézsúly#kiütés#győzelem#mérkőzés#Sport#1. adás#boksz#ma

Címlapról ajánljuk