Sztárbox

Varga Viktor: Majkát szívesen megverném egyszer

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2024. július 11. 20:33

Varga Viktor elárulta, ki ellen állna ki legszívesebben a Sztárboxban.

Múlt héten derült ki, hogy Varga Viktor énekes is ott lesz a hamarosan újra az RTL képernyőjére kerülő Sztárboxban mint a férfi könnyűsúly egyik versenyzője.

A Bochkor című rádióműsor vezetői a csütörtöki adásban felhívták Varga Viktort, írja a 24.hu. Az énekes Bochkor Gáboréknak elmondta, hogy nem nagyon kellett őt győzködni, hogy vállalja el a szereplést, mert jelleméből adódóan folyamatosan keresi az újdonságokat és a változást.

Meg akarom mutatni az országnak, hogy egy ilyen kis nyikhaj szúnyogcsődőr is képes arra, hogy szétverje a fejét az embereknek, hogyha kell, és nem dühből, hanem sportból

– fogalmazott Varga. Az énekes elárulta, hogy már január óta készül a Sztárboxra, és környezetében mindenki támogatja. Varga szerint a Sztárbox a legérdekesebb és legizgalmasabb műsor az ország történetében:

Mindenki azt akarja nézni, hogy verik egymást a celebek. Ez mekkora király már! Mindenkinek van legalább egy celeb, akit szívesen szétverne.

Mesélt arról is, hogy legszívesebben kivel mérné össze boxtudását:

Ha mondjuk ott lenne Majka, akkor nagyon örültem volna. Őt szívesen megverném egyszer. Győzikét mindenki megverné, de hát ő valószínűleg nem állna egy ilyenbe bele.

Varga Viktor szerint most, a Sztárbox brutális edzései alatt érik férfivá. Bár a koncertjeit még végigcsinálja, a zeneszerzésre már nem futja az erejéből, mert mire hazaér, a fáradtságától elfekszik a zongorán. A csajozást ugyan nem szívesen hagyta abba, de jelenleg minden tesztoszteronját a ringben adja ki. Ám nem aggódik, mert szerinte a nők szeretik, ha valaki úgy néz ki, mint aki a dzsungelből jött, ő pedig pont így érzi magát. „Hatalmas újítás, hogy van testem” – mondta az RTL-nek:


Nyitókép: RTL Sajtóklub

#Sztárbox#varga viktor#majka#könnyűsúly

Címlapról ajánljuk