Sztárbox

Istenes Bence: Az én anyukám is nagyon megijedt

Szeifert-László MónikaSzeifert-László Mónika

2023. november 6. 14:38

Ifjabb Schobert Norbi azt ígérte a Sztárbox előtt, hogy meg fogja lepni Istenes Bencét a ringben, ami sikerült is neki. Bár a mérkőzést a jóval rutinosabb és taktikusabb Istenes nyerte, meccs közben azon gondolkodott, mennyire kemény ellenfél a 18 éves Norbi jr., akiben szerinte minden megvan ahhoz, hogy profi bokszoló legyen. A műsorvezető már vasárnap éjjel elkezdett készülni a következő összecsapására.

Istenes Bence szerint a boksz a világ egyik legnagyobb showszínpada, ehhez pedig hozzátartozik az üzengetés, amiből bőven ki is jutott ifjabb Schobert Norbinak az elmúlt hetekben. Olyannyira, hogy mint Norbi szülei a Sztárbox előtti felvezető műsorban meg is jegyezték, Bence a meccs előtti videóiban „megalázta” a fiukat.  

Szerintem Schobert Norbi és Rubint Réka az első Sztárbox után szembesültek azzal, hogy ez mennyire kemény és komoly dolog, és csak féltették a fiukat, ez teljesen normális

– mondta az rtl.hu-nak Istenes Bence. 

Az én anyukám is nagyon megijedt, nyugtatnom kellett egész héten, akárcsak Adélt, ez egy normális reakció. Szerintem nem mondtam semmi olyat, ami sértő lett volna. 


Istenes Bence továbbra is kitart a véleménye mellett, amit a győztes meccs után is elmondott: Schobert Norbi bátor volt, hogy kiállt ellene, tökös csávónak tartja, elképesztő kondija van, és az ütőereje is megdöbbentette a műsorvezetőt.  

Visszanéztem a mérkőzést, szinte semmi szünet nem volt benne, vagy ő támadott, vagy én támadtam. Norbinak nagyon erős jobbosa van, nagyon kellett figyelnem, hogy ne tudjon bevinni ütéseket, de így is voltak tiszta találatai. Az előtt pedig le a kalappal, hogy mennyire bírja az ütéseket, az első komolyabb találatot kihordta lábon, az utána következők pedig már szinte meg sem kottyantak neki. Amit az edzője mondott, hogy mekkora tehetség a Norbi ebben a sportban, azt én is aláírom. Ha ő ezt folytatja, csinálja még pár évig, simán lehet bajnok, szurkolni fogok neki!

– ígérte Istenes.  

Schobert jó teljesítménye ellenére a műsorvezető érezte meccs közben, hogy vezet, több tiszta találata volt és végig fenntartotta a fedezékét, hogy kivédje Norbi ütéseit.  

Meccs közben folyamatosan gondolkoztam, meglepett, hogy ez a csávó mennyire kemény, lehet, hogy ő volt az egyik legkeményebb ellenfelem. Most kihívtam Rácz Jenőt, akinek óriási előnye, hogy végigbokszolta a gyerekkorát, de Molnár Áron és Kabát Peti is tüzes vérmérsékletű sportoló, Kállay-Saunders András szintén nagy csibész, vannak itt komoly ellenfelek.  


Bence és edzője már éjszaka elkezdték a mérkőzés elemzését. A cél, hogy kijavítsák Bence hibáit, mielőtt újra a ringbe lép a Sztárbox következő fordulójában.  

Az Istenes-Schobert mérkőzést itt visszanézheted:

 

#Sztárbox#rtl#istenes bence#ma#ifj. Schobert Norbert#boksz

Címlapról ajánljuk