Survivor

„Először egy erős játékost kell kiejtenünk!" – a Survivor védettségi játéka után Kiss Jani veszélybe került

rtl.hurtl.hu

2023. október 31. 21:40

Miután Simon Attila megszerezte a Túlélők Harcának első védettségi nyakláncát, több játékos is veszélybe került. Pusztai Zsomborék terve, miszerint Kiss Janit kell kiszavazni a játékból, működésbe lépett. Eközben Makra Vivi próbált mindent megtenni, hogy játékban tartsa szövetségesét. 

Makra Vivi óriási hátrányba került a Túlélők Harcának első védettségi játékán


A Túlélők Harcának első megmérettetésén a Sama-Sama törzs férfi és női tagjai külön szálltak harcba a védettséget jelentő nyakláncért. A lányok közül Martin Anett teljesítette leggyorsabban a feladatot, Makra Vivi viszont utoljára ért célba. A játék kimenetelét azonban nem a gyorsaság döntötte el.  

Kornélt és Simit csak a memóriájuk választotta el a győzelemtől


A védettségi játék kezdetén a fiúk szorosan egymás mögött haladtak az akadálypályán. Az idő előrehaladtával azonban Simon Attila az élre tört, és elsőként ért be a célba. Ebben a játékban a győzelemhez, azonban nem volt elég csak a gyorsaság, így még az utolsóként beérő Tomán Kornélnak is esélye volt.

Egy remegő kéz a kudarcot jelentette: idegtépő párbajon küzdöttek meg a védettségért a Survivor játékosai


Martin Anett és Simon Attila hibátlanul teljesítették az akadálypályát és a memóriafeladatot is, ezért a két játékosnak egy párbajon kellett megküzdenie a védettségi nyakláncért. Sok múlt azon, mennyire tudják megőrizni a hidegvérüket: ha kapkodtak, mindent kezdhettek előről.

„Muszáj egy erős játékossal kezdenünk!” – Zsomborék összefogtak Jani ellen


A védettségi játék után az exbuhawisok úgy döntöttek, Kiss Janira fognak szavazni a Törzsi Tanácson. Jani kiejtéséhez azonban további szövetségesekre volt szükségük. Pusztai Zsombor úgy döntött, megpróbálja meggyőzni a volt Jarakay tagjait, hogy kövessék az ő taktikájukat.

„Lehet nem lesz még egy ilyen lehetőségünk!” – Zsombor megpróbált lepaktálni Zerával


Úgy tűnik, az exbuhawisok terve működésbe lépett: miután beszélt Pusztai Zsomborral, Albert Erika Zera félrehívta legközelebbi szövetségesét, Kiss Vikit és megpróbálta meggyőzni arról, hogy a Törzsi Tanácson Kiss Janit szavazzák ki. Viki viszont nem értett egyet az ötlettel.  

„Ez egy játék, itt nincs barátság!” – Vivi taktikázásra buzdította Janit, hogy megvédhesse barátját


Makra Vivi szerint a védettségi játék után Kiss Jani nagy veszélybe került. A lány nem szeretné, hogy szövetségese kiessen a versenyből, ezért egy újabb tervet eszelt ki, amit kettesben, a dzsungelben osztott meg Janival.  

#Survivor#videók#rtl#túlélők harca#sama-sama#taktika#védettségi nyaklánc#szövetség#összeesküvés#kiszavazás

Címlapról ajánljuk