Survivor

Kezdetét vette a Túlélők Harca: A Sama-Sama törzs első közös estéjén, már beindult a taktikázás

rtl.hurtl.hu

2023. október 30. 21:40

Miután az egyéni játék során eldőlt, kik léphetnek be a Sama-Sama törzsbe, a versenyzők egy királyi lakomával ünnepelték a továbbjutásukat. Az önfeledt mulatozás nem tartott sokáig, a taktikázás már az első közös este elkezdődött. Eközben a Holtak Szigetére folyamatosan érkeztek a játékosok, akik között egyre csak nőtt a feszültség.

„Én voltam az első, szóval én vagyok a főnök!” – Attila és Olivér egymásnak feszültek a Holtak Szigetén


Németh Olivér után Bojnár Attila is a Holtak Szigetén folytatja tovább a játékot. A túlélők először nagyon megörültek egymásnak, azonban a kezdeti egyetértés és jókedv gyorsan alábbhagyott. A két férfi között konfliktus alakult ki a tábor kialakítása miatt.

„Azt mondtad, nem hagysz cserben!” –  Viki kétségbeesetten szurkolt Zeráért


A Jarakay tagjai az Egyesülés előtti egyéni játékon mind nagyon kemények küzdöttek, hogy elkerüljék a Holtak Szigetét. A versenyzők egymás után szerezték meg a Sama-Sama törzs kendőjét, míg végül csak két játékos maradt…

„Nagyon féltettelek!” – Vivi meghatódva borult Jani karjaiba


Az egykori Buhawi és Jarakay törzsek egyesülésekor látszólag mindkét csapat örült a bentmaradt játékostársaknak. Makra Vivi rögtön Kiss Janihoz szaladt, akivel hosszú percekig csak ölelkeztek.

Wendynek döntenie kellett, hogy kivel akar egy menedékben aludni a Holtak Szigetén


A Holtak Szigetének harmadik lakója, Wendy Perez nagyon megörült, mikor viszontlátta egykori szövetségesét, Németh Olivért. A srác rögtön fel is ajánlotta a kubai lánynak, hogy éjszakára szívesen megosztja vele a menedékét.

„Eszméletlen jó érzés volt, mintha elvesztettem volna a szüzességem” – a Survivor túlélői rávetették magukat a svédasztalra


A Survivor versenyzői több mint húsz napja kiéhezve küzdenek a játékban maradásért. Így amikor az Egyesülés utáni bulin megpillantották az ételektől roskadozó asztalokat, nem akartak hinni a szemüknek. Kiss Jani már a nokedli látványától extázisba került.

Kornél, Viki és Zera egykori szövetségesük ellen fordulnak?


Az újonnan megalakult Sama-Sama törzsben már az első együtt töltött este elkezdődött a taktikázás és a szövetkezés. Albert Zera Erika, Kiss Viki és Tomán Kornél rossz szemmel nézték, hogy Simon Attila azonnal nyitott az exbuhawisok felé.

„Szerintem kezdjünk el nekik udvarolni” – a fiúk tánccal akartak szövetségeseket szerezni


A törzsek egyesülése után a versenyzők mindent megtesznek a bentmaradásért. Pusztai Zsombor, Szarka Zsombi és Korábián Tamás összeültek, hogy kigondolják, mi lenne a jó taktika. A fiúk végül udvarlással próbáltak bevágódni az új női törzstársaiknál.

#Survivor#Videó#rtl#21. rész#összefoglaló#sama-sama#összeesküvés#taktika#holtak szigete

Címlapról ajánljuk