Survivor

Az egyik játékos feladhatja a Survivort a Törzsi Tanácson született sokkoló döntés miatt

rtl.hurtl.hu

2023. október 24. 23:00

A Survivor Törzsi Tanácsán meglepő döntés született. Makra Vivi bosszút állt volt karagatanos társán, ami annyira sokkolta az egyik buhawis játékost, hogy a lány elgondolkodott rajta, hogy elhagyja a szigetet. Mindeközben a Jarakay-ban is felpezsdült a tábor az új érkező miatt.

„Miért kellett mindenki előtt beleállni a Zerába?” – így fogadta a Jarakay Wendyt  


A tagcsere után Wendy Perez nagyon izgult, hogyan fogadja majd a Jarakay. A törzs férfi tagjai kimondottan örültek az érkezésének, a női túlélők viszont már kevésbé voltak barátságosak vele. Albert Zera Erika és Kiss Viki továbbra is kétségbe vonták a lány őszinteségét, és azonnal felhozták a régi sérelmeiket vele kapcsolatban.  

„Egoista, nőgyűlölő paraszt vagy!” – Gergő és Zsombor egymásnak feszültek a Törzsi Tanácson 


A Buhawi Törzsi tanácsán Bodnár Gergő, Németh Olivér és Pusztai Zsombor között kemény vita robbant ki. Zsombor beleállt a két ex-karagatanos játékosba, állítva, hogy korábban azt akarták, hódoljon be nekik. Olivér és Gergő viszont nem hagyták szó nélkül a dolgot.

„Most jött el a bosszú pillanata” – nem várt fordulat sokkolta a túlélőket a Törzsi Tanácson  


A tagcsere után egyértelművé vált a Buhawi számára, hogy a Törzsi Tanácson Makra Vivi szavazata dönti el, hogy ki megy haza. Úgy tűnt, hogy a lány korábban megújította szövetségét Bodnár Gergővel, ezért a fiút nagyon meglepte, hogy 4 szavazatot kapott. Gergő kiesése hidegzuhanyként érte Czupek Nórát is, aki sírva borult távozó szerelme nyakába.  

„Négyszer hazudott a szemembe” – Vivi szembesítette Nórát szerelme tetteivel  


Makra Vivi a Törzsi Tanács után bocsánatot kért Czupek Nórától, amiért kiejtette a lány szerelmét. Vivi azzal magyarázta a döntését, hogy Bodnár Gergő a játék során már többször hátba szúrta. A megváltozott erőviszonyokat Németh Olivér azonnal felismerte és próbálta magát jobb színben feltüntetni, Nóra és Vivi viszont rögtön lebuktatták a többiek előtt.  

„Nekem nem ér ennyit ez a játék” – Nóri nem szeretné Gergő nélkül folytatni a Survivort?  


Bodnár Gergő kiesése nagyon megviselte Czupek Nórát. A lány annyira összetört szerelme távozása miatt, hogy azon is elgondolkozott, feladja az egész játékot. A Buhawiból többen próbálták meggyőzni, hogy gondolja át a döntését. 

#Survivor#Videó#rtl#bodnár gergő#pusztai zsombor#wendy perez#buhawi#jarakay#törzsi tanács#bosszú#kiesés#Makra Vivien#összefoglaló#17. rész

Címlapról ajánljuk